Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (1ος όμιλος) Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός 2-1

Χωρίς τίτλοΔύο εβδομάδες μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, η Δόξα Προσκυνητών επιβλήθηκε του Εορδαϊκού και για το θεσμό του Κυπέλλου, αυτή τη φορά με σκορ 2-1 και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα Ξάνθης.

Όπως αναφέρει το thrakisports.gr, η ομάδα του Γιάννη Κλειτσιώτη εκμεταλλεύτηκε το καλό ξεκίνημα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε δύο τέρματα και έφτασε στη νίκη απέναντι σε έναν Εορδαϊκό, ο οποίος παρουσίασε μέτρια εικόνα παίζοντας όμως με πολλές αλλαγές.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σχετικά νωρίς αφού με τη συμπλήρωση 13 λεπτών αγώνα ο Εμρέ έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Γιαννακιτσίδη, ο οποίος με πλασέ από κοντά σημείωσε το 1-0. Ο Σιδηρόπουλος απείλησε στο 28′ για το 2-0, όπως και ο Γιαννακιτσίδης δύο λεπτά αργότερα. Πιο εύστοχος αποδείχθηκε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων ο Καλογιαννίδης στο 32′ αφού ο ποδοσφαιριστής του Εορδαϊκού πήρε τη μπαλιά από τον Μυροφορίδη και με σουτ ισοφάρισε για τους «λιγνιτωρύχους».

Η Δόξα Προσκυνητών μπήκε στο β’ μέρος με στόχο να φτάσει στη νίκη – πρόκριση και το κατάφερε με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών στην επανάληψη. Ο Τρίχας έκανε τη σέντρα και ο Πανουριάς με κεφαλιά έγραψε το 2-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Καλογιαννίδης θα μπορούσε να ισοφαρίσει εκ νέου, όμως, ο Κορωνάκης αντέδρασε υποδειγματικά. Το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι τέλους παρ’ ότι η Δόξα είχε ευκαιρία και για άλλο γκολ στο 65′ με τον Ανυφαντάκη.

Έτσι η Δόξα Προσκυνητών στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα Ξάνθης εκτός έδρας στο «μικρό» Ελ Θράκικο της Γ’ Εθνικής.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Κλειτσιώτης): Κορωνάκης, Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης, Μουζασβίλι, Λιβαδιώτης, Τρίχας, Ανυφαντάκης (74′ Λεφής), Σερίφης (64′ Μανδυλάς), Πανουργιάς, Γιαννακιτσίδης (81′ Ιωαννίδης), Εμρέ.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Αλεξίου): Στόικος, Τσιχράτζε, Λιάπτσης (67′ Κανταρτζής), Σαββίδης, Λιάμης, Περσίδης (80′ Δινοβίτσης), Μπαλίτσας, Μυροφορίδης (46′ Νικολαΐδης), Ίβιτς, Καλογιαννίδης, Βλαδίκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected