Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (1ος όμιλος) Μακεδονικός Φούφα – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-1 (photos)

IMG_8833Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στη Πτολεμαΐδα η Α.Π.Ε. Λαγκαδά κατάφερε να πάρει τη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου με ένα γκολ που σημείωσε στο 94ο λεπτά απέναντι στο γηπεδούχο Μακεδονικό Φούφα.

Ήταν η 3η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδι που έδωσε φέτος στο γήπεδο Πτολεμαΐδα (στην έδρα του έχει παίξει μόνο 2) για την ομάδα του κ. Γιαμουρίδη που είδε την ομάδα του να έχει ευκαιρίες, να παίζει με παίκτη παραπάνω σχεδόν ένα ημίχρονο αλλά να μη μπορεί να σκοράρει. Τελικά ο Ντούγκα γλύτωσε και τις 2 ομάδες από ένα έξτρα ημίωρο και χάρισε τη πρόκριση στην ομάδα του.
Από την άλλη ο Μακεδονικός με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του προσπάθησε για το καλύτερο αλλά η αποβολή του Πιρίτσαους με 2 κάρτες μέσα σε 2 λεπτά (η πρώτη ήταν υπερβολική) τον ανάγκασε να προσέξει την άμυνα του και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις.

Τώρα πλέον όλοι στο Μακεδονικό κοιτάνε το κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος με το Παραλίμνιο στη Πτολεμαΐδα όπου θα κυνηγήσει τη νίκη για να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

IMG_8835Το φιλμ του αγώνα:

Στο 15ο ο Ντούγκα μπήκε μόνος από δεξιά γύρισε το Παναγιωτούδη ο οποίος όμως σε κενή ουσιαστικά εστία πλάσαρε άουτ.

Στο 19ο εκτέλεση φάουλ από το Παναγιωτούδη απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και στο 23ο ο Παυλίδης βρέθηκε μόνος απέναντι στο Παπαδόπουλο τον πλάσαρε η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι πήρε ύψος και του στρώθηκε και πάλι αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πολύ ψηλά άουτ. Πέντε λεπτά το σουτ του Κοντέων πέρασε έξω και στο 33ο ο Κεσκιλίδης βρήκε πίσω από την άμυνα ολομόναχο το Τσόμπο που προχώρησε αλλά το σουτ που επιχείρησε αδύναμο δεν ανησύχησε τον Καρυπίδη.

Στο 38ο φάουλ του Τοπάλη απέκρουσε ο Καρυπίδης και στο 54ο σέντρα Κοπατσάρη ο Καρυπίδης χάνει τη μπάλα αλλά ο Σιδηρόπουλος που ακολουθούσε αιφνιδιάστηκε και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 63ο το σουτ του Κεσκιλίδη ήταν άστοχο και αμέσως μετά σέντρα του Πολίτη άστοχη έξοδος Παπαδόπουλου κεφαλιά Κρυστάλλη έδιωξαν πάνω στη γραμμή Κυβρακίδης και Τζουβάρας.

Στο 70ο ο Τοπάλης παραλίγο να πετύχει γκολ για Όσκαρ αλλά το σουτ που επιχείρησε από το κέντρο πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 80ο ο Αθανασιάδης μπήκε στη περιοχή, πιεζόμενος πλάσαρε αλλά η μπάλα σαδιστικά πέρασε άουτ.

Για να φτάσουμε στο 94ο όταν ο Ξανθόπουλος έκανε όμορφη ενέργεια τη κατάλληλη στιγμή έδωσε στον αφύλακτο Ντούγκα μέσα στη περιοχή και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 0-1.

Με τη σέντρα βολίδα του Τοπάλη από το κέντρο πέρασε μόλις άουτ.

πηγ’η βίντεο Μακεδονικός Φούφας – Makedonikos Foufas

Συνθέσεις

Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Καραπέτρος, Τζουβάρας, Κυβρακίδης, Τσόμπο (77ο Τακίδης), Πιρίτσαους, Τοπάλης, Κεσκιλίδης (68ο Χάιτας), Σιδηρόπουλος, Τσικόπουλος (85ο Χ΄΄Ρούμπης).

Α.Π.Ε. Λαγκαδά: Καρυπίδης, Μούχαλης, Πολίτης, Σαμουηλίδης (71ο Κώτσιας), Μπάρμπας, Καρασταύρου (82ο Ξανθόπουλος), Ντούγκα, Παναγιωτούδης, Παυλίδης (55ο Κρυστάλλης), Αθανασιάδης, Κοντέων.

*Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected