Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (2ος όμιλος) ΑΕ Ιστιαίας – Ρήγας Φεραίος 2-1

Χωρίς τίτλοΠρώτη νίκη στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία για την ΑΕ Ιστιαίας, στο νοκ άουτ παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ρήγα Φεραίο, τα οποίο έγινε στο γήπεδο της Ιστιαίας.

Όπως αναφέρει το eviagoal, είναι το πρώτο παιχνίδι με τον νέο τεχνικό ηγέτη Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος έπαιξε στο ξεκίνημα του αγώνα το 4-4-3 με μια Ιστιαία που είχε άλλο πρόσωπο, με πιο οργανωμένο παιχνίδι, με κλειστούς χώρους, με συχνές πάσες και με την μπάλα στο έδαφος.

Η Ιστιαία έπαιξε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που όμως σήμερα δεν είχε τις ευκαιρίες που θα φόβιζαν τον Μπιμπαί και τον οποίο είδε στα μάτια και μάλιστα είχε πάρα πολλές τελικές ευκαιρίες, με μια επίθεση καταγιστική που τελικά της έδωσε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Φάσεις

05′ Ανατροπή του Χρήστου Ανέστη από τον τερματοφύλακα του Ρήγα και το πέναλτι εκτέλεσε ο Αλεξίου με τον Τσουμπέκα να αποκρούει.
07′ Ευκαιρία για την Ιστιαία με σουτ του Ηλιόπουλου να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο.
10′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Ρήγα με σουτ του Κάναβου ελάχιστα άουτ
15′ Κεφαλιά Αλεξίου μετά από κόρνερ του Νικολέτου, καταλήγει λίγο άουτ για την Ιστιαία
20′ ΓΚΟΛ για την Ιστιαία με κόρνερ από τον Ηλιόπουλου που βρίσκει στην μικρή περιοχή τον Πουταχίδη και ο οποίος με καφαλιά βρήκε στόχο, 1-0
27′ Δοκάρι για την Ιστιαία σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολέτου
35′ Ο Τζαβάρας μπαίνει στην περιοχή αλλά σουτάρει άστοχα.
37′ Ευκαιρία για την Ιστιαία σε τετ-α-τετ Νικολέτου που μετά από προσωπική προσπάθεια σουτάρει και ο Τσουμπέκας διώχνει με τα δάχτυλα.
44′ Έσωσε ο γκολκίπερ του Ρήγα πλασέ του Ηλιόπουλου
47΄ Σουτ του Αργύρη Στεργίου διώχνει η άμυνα πάνω από το οριζόντιο
55′ Πλάγιο σουτ του Χρ. Ανέστη αποκρούει ο Τσουμπέκας σε κόρνερ
58′ ΓΚΟΛ για τον Ρήγα Φεραίο, μετά από πίεση της επίθεσής του και τον Τσελεπή να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 1-1
68΄ Σουτ του Νικολέτου περνά πάνω από το οριζόντιο.
71′ ΓΚΟΛ για την Ιστιαία με τον Κουκούρα να δίνει βαθειά μπαλιά στον Νικολέτο που με καφαλιά κάνει το 2-1
83′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ιστιαία σε κενό τέρμα οι Αλεξίου και Ηλιόπουλος δεν καταφέρνουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, αφού ο 15χρονος γκολκήπερ Αλεξίου που μπήκε σαν αλλαγή, εκτινάχθηκε «από το πουθενά» και έδιωξε την τελευταία στιγμή.

Συνθέσεις

Α.Ε. Ιστιαίας (Τσίρκοβιτς) : Μπιμπάι, Δαγκούλης, Τσαούσης, Λαμπρόπουλος (46΄ Στεργίου Α), Πανάκης, Πουταχίδης, Αλεξίου, Ανέστης Β (83΄ Βασιλείου), Ηλιόπουλος, Νικολέτος, Ανέστης Χ. (67΄ Κουκούρας).

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης) : Τσουμπέκος (77΄ Τσότρας), Ράπτης, Βουραλέρης, Σπάθης, Λάμπρου, Κέβιν, Γεωργατζής (64΄ Κυπτίου), Μπομπότης (64΄ Ζαχαράκης), Τζοβάρας, Κάναβος, Τσελέπης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected