Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (2ος όμιλος) Τηλυκράτης – Διαγόρας Σεβαστής 2-1 (vid)

00989-696x466Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο Τηλυκράτης επικράτησε του Διαγόρα Σεβαστής με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το sportime24.gr, στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν δραστήριες χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα. Οι δύο προπονητές παρέταξαν τις ομάδες τους με αλλαγές, έχοντας στο μυαλό τους το μεταξύ τους παιχνίδι την επόμενη βδομάδα και πάλι στο δημοτικό στάδιο Λευκάδας. Οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λίγες, με κορυφαία αυτή του Μυλωνά για την ομάδα του Διαγόρα, όταν και πέρασε τον τερματοφύλακα όμως στο σουτ που επιχείρησε οι αμυντικοί του Τηλυκράτη πρόλαβαν πάνω στη γραμμή. Στο 30’ το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους με τον Βασιλείου. Έπειτα από σέντρα από αριστερά, ο παίκτης του Τηλυκράτη εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Ίτσιου και με σουτ έξω από τη περιοχή πέτυχε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού, αν και ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους. Στο 54’ ο Σιδηρόπουλος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, εκμεταλλευόμενος και τη λάθος θέση του Γκιμούση. Από εκεί και πέρα οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες με καλύτερη αυτή του Κοντογιάννη για την ομάδα του Τηλυκράτη, ο οποίος με σουτ έξω από τη περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Το ματς έφτανε στο τέλος του και το ενδεχόμενο παράτασης ήταν πιθανό. Σε μια αντεπίθεση όμως του Τηλυκράτη, ο Τοντόροφ στη προσπάθειά του να σκοράρει κέρδισε πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση κι ήταν εύστοχος, κι έτσι στο 86’ γράφτηκε το 2-1 το οποίο έμμελε να είναι και το τελικό σκορ στέλνοντας τον Τηλυκράτη στην επόμενη φάση.

Συνθέσεις

Τηλυκράτης Λευκάδας (Παντζιαράς): Γκιμούσης, Βρεττός, Καταγής, Μπουρδούβαλης, Πολυχρονάκης, Μπαλή (66’ Τοντόροφ), Περιστέρης, Κοντογιάννης, Γεωργάκης (60’ Σιδέρης), Βασιλείου, Κούσης (55’ Μακρυγιάννης)

Διαγόρας Σεβαστής (Παπαδόπουλος): Ίτσιος, Σκλιοπίδης, Γούτσιος, Καλουσίδης, Τάχος, Τσιώμης, Σιδηρόπουλος (87’ Χατζηκωνσταντίνου), Κουντουριώτης, Μυλωνάς, Καράμπελας (82’ Κουμπούλας), Ρένια (64’ Βασίλιεβιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected