Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (3ος όμιλος) ΑΟ Χαλκίς – Αχαϊκή 2-3

Axaiki-610x400Τη νίκη-πρόκριση πήρε η Αχαϊκή με σκορ 3-2 κόντρα στον ΑΟ Χαλκίς!

Όπως αναφέρει το eviagoal, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη με πεσμένη την ψυχολογία λόγω των διοικητικών προβλημάτων στο 1ο ημίχρονο αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ όταν στο 7΄ ο Ρουμπάτος δέχθηκε την κάθετη πάσα του Σπυρόπουλου και με πλασέ έκανε το 0-1.

Ο Α.Ο.Χ. κατάφερε να ισοφαρίσει στο 14΄ όταν ο Ντελέκος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτια του Δρόσου. Η συνέχεια ανήκει στην Αχαική αφού κατάφερε να πετύχει 2 τέρματα με τον Κωστούλα στο 31΄ με κεφαλιά και στο 37΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 2ο ημίχρονο εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο μία διαφορετική Χαλκίδα και κατάφερε να μειώσει στο 52΄ με κεφαλιά του Μπαλού.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση χάνοντας ευκαιρίες με αποκορύφωμα στο 82΄ το σουτ του Πολίτη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Δρόσου. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα της Αχαϊκής νικήτρια και να συνεχίζει την ταλαιπωρία της όπως δήλωσε και ο προπονητής στο θεσμό του κυπέλλου.

Συνθέσεις

Α.Ο.Χαλκίς: Μπαμπανιώτης, Στεργιανός, Μήτκας, (65′ Τηλιόπουλος), Καραμπάς, Τσατσαρής, Εμέκα (90′ Γκιτζάλης) Κανελόπουλος, Ντελέκος, Κρολ, Πολίτης, Κορνελάτος (46′ Μπαλού).

Αχακή: Δρόσος, Δριμάλας, Αναγνωστόπουλος, Ρίλντι, Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Ρουμπάτος (70′ Αγγελόπουλος), Γεωργόπουλος, Κωστούλας, Σπυρόπουλος (60΄ Μετζελόπουλος), Παπαδάτος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected