Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (4ος όμιλος) ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ – Εργοτέλης 1-1, 10-11 πεν (vid)

inka-ergotelis-kypelloΧρειάστηκαν περισσότερα από 120 λεπτά αγώνα και 22 εκτελέσεις πέναλτι για να πάρει τη πρόκριση ο Εργοτέλης κερδίζοντας στη διαδικασία της “ρώσικης ρουλέτας” την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, όπου θα φιλοξενήσει την Κηφισιά στο Παγκρήτιο Στάδιο! 1-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα και της παράτασης, με γκολ των Βεστάκη και Μισέλ. Μοιραίος στα πέναλτι ο Βεστάκης που έχασε το 11ο (!) πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Βασιλειάδης.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, δίχως ιδιαίτερα καλές στιγμές κύλησαν τα πρώτα 30 λεπτά του παιχνιδιού με μοναδική «υποψία» ευκαιρίας ένα σουτ του Πολυχρονάκη για τον Εργοτέλη στο 13ο λεπτό, το οποίο όμως κατέληξε άουτ. Στο 32’ καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων, όταν ο Ντεντάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να απειλήσει την εστία των «κιτρινόμαυρων», όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια, ο Εργοτέλης απείλησε εκ νέου με σουτ του Λυδάκη, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Τσικουδάκη στο 44’.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 50’ να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με σουτ του Δρακάκη, όμως ο Βασιλειάδης με δυσκολία απομάκρυνε ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ντεντάκης αστόχησε από κοντά με όμορφο πλασέ. Ο Εργοτέλης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μισέλ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δύο ευκαιρίες αρχικά στο 75’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαλανίδη και δέκα λεπτά αργότερα με σουτ του Παπαθανασίου όμως κατέληξαν ελάχιστα άουτ. Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με 1-1 σκορ και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση.

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Στο πρώτο μέρος της παράτασης, καταγράφηκε μόλις μία φάση, ο Βογιατζής εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Γεωργίου απομάκρυνε με δυσκολία. Η ομάδα των Χανίων ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίχτες καθώς στο 110′, ο Καρβουνιάρης δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 118′ και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα του ΙΝΚΑ, ο Βεστάκης απείλησε αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι της εστίας του Εργοτέλη.

Στην “ρώσικη ρουλέτα”, οι κιτρινόμαυροι ήταν πιο εύστοχοι και με τα πέναλτι των Πόι, Μισέλ, Μανουσάκης, Πολυχρονάκης, Κατσικοκέρης, Κολόκας, Γκουτσούλιας, Μπερουασβίλι, Βογιατζής, Βασιλειάδης και ξανά Πόι επικράτησαν με 10-11 επί της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ καθώς οι Βεστάκης, Παπαθανασίου, Περδικάκης, Κομπογεννητάκης, Δρακάκης, Γαλανίδης, Κυτράκης, Σταθινάκης, Παληγεώργος, Γεωργίου αστόχησαν όμως στη δεύτερη προσπάθεια του ο Βεστάκης δεν κατάφερε να νικήσει τον Βασιλειάδη ο οποίος “χάρισε” τη νίκη στους κιτρινόμαυρους.

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Γαλανίδης, Καρβουνιάρης, Κυτράκης, Παληγεώργος, Σταθινάκης, Ντεντάκης (63’ Παπαθανασίου), Ταταράκης (74’ λ.τ. Περδικάκης), Τσικουδάκης (50’ λ.τ. Κομπογεννητάκης), Βεστάκης, Δρακάκης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βασιλειάδης, Βογιατζής, Γκοτσούλιας, Καρράς (52’ Μίσελ), Κοιλιάρας, Κολόκας, Λυδάκης (52’ Πόϊ), Μανουσάκης, Μπερουασβίλι, Πολυχρονάκης, Σηφάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected