Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (2ος όμιλος) Αστέρας Πετριτή – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 0-3

DSCN0718Με τον Σάββα να δίνει χρόνο σε παίκτες με μικρότερη συμμετοχή και ανάσες σε άλλους, ο Αστέρας έχασε δίκαια, 3-0, απ’ το καλύτερο Ελευθεροχώρι κι έπαψε νωρίς την πορεία του στο Κύπελλο.

Όπως αναφέρει το corfusports, ήταν εξ αρχής προφανές ότι η κύρισ οπτική του Αστέρα απέναντι στο ματς, ήταν αυτή του test και της ξεκούρασης. Ξεκούραση για κάποιους απ’ τους βασικούς (εκτός αποστολής οι Ριγανάς, Γαστεράτος, Καλούδης, στον πάγκο ο Μάμαλος), χρόνος για ορισμένους με λιγότερα λεπτά (Βλαχόπουλος, Τζήλιος, Νικολούδης, Τόμπρος, ο «νέος» Ρούμπος…). Ο βαθμός της ετοιμότητάς της, ένα δείγμα του κατά πόσον μπορούν να βοηθήσουν, είτε άμεσα, είτε μελλοντικά.

Οι παίκτες του Στέφανου Ψύχου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6΄ο Μπαλτιμάς πέτυχε το 0-1 ενώ ο Τεντολούρης στο 9΄ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-2.

Το τρίτο γκολ από τον Γιαννούλα στο 52 (0-3), έβαλε απλά τη σφραγίδα στη δεδομένη ανωτερότητα των Τρικαλινών που συνεχίζουν στον θεσμό και θα αντιμετωπίσουν την ΑΕ Καραϊσκάκης .

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σ. Σιδερόπουλος): Κορμπάς, Νικομάνης, Γράντος (70’ Μάμαλος), Πάγκαλης, Τζήλιος, Στούπας (56’ Τόμπρος), Κατσίβελας, Βλαχόπουλος, Γούναρης (56’ Νικολούδης), Ρούμπος, Γεωργοπάλης.

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ (Στ. Ψύχος): Θεολόγης, Γρατσάνης, Χριστοδουλόπουλος, Ρόμπος (60’ Ιωάννου), Μουρίκης, Μπαλτιμάς, Κεχαγιάς, Τεντολούρης, Νάκου, Ψύρρας (68’ Νασιακος), Γιαννούλας (55’ Καραστέργιος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected