Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (3ος όμιλος) ΑΟ Ζευγολατιού – ΑΟ Θήβα 4-3 παρ

Χωρίς τίτλοΣτην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής προκρίθηκε ο ΑΟ Ζευγολατιού μετά τη νίκη του με 4-3 επί της Θήβας, στην παράταση.

Όπως αναφέρει το ekorinthos.gr, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αν και η Θήβα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυρόπουλου (6’).

Ο ΑΟΖ παρόλα αυτά προσπάθησε και στο 20’ έφτασε στην ισοφάριση, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρήγα.

Η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου συνέχισε να πιέζει και ακριβώς στο 45’ έφτασε στο 2-1, όταν μετά από φάουλ του Ρήγα και κεφαλιά του Ευθυμιαδη στο οριζόντιο δοκάρι, ο Φυσαράκης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 56’ ήρθε και το 3-1 με τον Σαρκόφσκι, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Φαλαγγίτη και πολλοί πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε.

Στο 60’ οι γηπεδούχοι έμειναν και με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ατματσίδη με 2η κίτρινη κάρτα.

Όμως η Θήβα είχε άλλη άποψη και αφού αρχικά μείωσε σε 3-2 με τον Τσομπάνη (77’), ένα λεπτό πριν το τέλος του ματς, ήρθε και η ψυχρολουσία, καθώς Σπανός πέτυχε το 3-3.

Έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, με τον ΑΟΖ να είναι αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης, όταν στο 113’ ο Μαλαχάτης εκτέλεσε φάουλ και ο Τσενάι με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Συνθέσεις

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Τσέλιος, Ατματσίδης, Τσενάι, Σιγάλας, Φυσαράκης, Μαλαχάτης, Χατζηστάμου (88’ Παινέσης), Ρήγας, Σαρκόφσκι (67’ Βιδάλης), Ευθυμιάδης (75’ Κόρμαλης), Διαμαντόπουλος

ΘΗΒΑ: Φαλαγγίτης, Κουτσούμπας, Ελέζι (74’ Τσομπάνης), Γεωργίου, Ευσταθίου, Μαυρόπουλος, Μαλισσόβας (46’ Κατοσγιάννης), Δέδες, Σπανός, Μπέκα, Μεταξούλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected