Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (3ος όμιλος) Τσικλητήρας Πύλου – Παναχαϊκή 1-1, 1-3 πεν (photos)

14618900_10207327490932456_306861638_oΣτην διαδικασία των πέναλτι ο Τσικλητήρας Πύλου αποκλείστηκε από την Παναχαϊκή με 3-1 και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έπεσε ηρωικά πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ενώ θα μπορούσε να είχε πάρει την νίκη – πρόκριση στην παράταση του αγώνα.

Η Παναχαϊκή έδειξε μέσα στο αγωνιστικό χώρο πόσο βαριά φανέλα έχει, οι παίκτες που αγωνίστηκαν δικαίωσαν τον Σ. Οφρυδόπουλο και πλέον στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τον Αιολικό.

Ο κόσμος για μια ακόμη φορά έδωσε βροντερό παρών και δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα σε κόσμια για μία ακόμη φορά πλαίσια.

Στο 15΄ το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, έφτασε κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Μωραϊτη αποκρούστηκε από τον Παλιγγίνη σε κόρνερ. Από το σημείο εκείνο και μετά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, ωστόσο δεν κατάφεραν την πίεση τους αυτή να την μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ. Με το πέρας της ώρας οι δύο ομάδες ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 37΄ για λογαριασμό των Μεσσήνιων το σουτ όμως του Γιώργου Γραμματικόπουλου αποκρούστηκε από τον Σούλη, με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης η Παναχαϊκή ανέβασε την απόδοση της, και στο 81΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Στεργίδη. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Παναχαϊκή θα κρατούσε το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Γραμματικόπουλος στο 84΄ έφερε το ματς στα ίσα, δίνοντας παράλληλα άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 86΄ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν την ολική ανατροπή στο σκορ, το σουτ όμως του Τσάτσου αποκρούστηκε από τον Σούλη, με συνέπεια το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση.

πηγή βίντεο sportfmpatras Patras

Εκεί και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες προκειμένου να φτάσουν στο 1-2, Παλιγγίνης και Σούλης όμως διατηρήσαν το σκορ στο 1-1. Στο 101΄ σουτ του Μαστραντωνάκη για λογαριασμό των φιλοξενούμενων θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Παλιγγίνη, στο 110΄ σουτ του Γεωργαντόπουλου περνάει λίγο άουτ από το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενώ στο 112΄ πλασέ του Γκίνο αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Παλιγγίνη.

Η απάντηση από πλευράς «κοκκινόμαυρων», ήρθε στο 113΄ με την σέντρα του Παναγόπουλου να αποκρούεται με εντυπωσιακό τρόπο από τον Σούλη, ενώ για τα τελευταία λεπτά ο Τσικλητήρας έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μικελάτου με 2η κίτρινη κάρτα. Μ΄αυτά και μ΄αυτά το ματς οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Στεργίδης και Γεωργαντόπουλος ευστόχησαν στην διαδικασία, δίνοντας την πρόκριση στους Αχαιούς, εν αντιθέσει με τον Χοτζάι που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Τα πέναλτι

Στεργίδης 0-1

Χοτζάι δοκάρι

Καθάρειος 0-2

Κυριαζόπουλος 1-2

Μπιτσάκος απέκρουσε ο Παλιγγίνης

Τσάτσος απέκρουσε ο Β. Σούλης

Γκίνο 1-3

Σβίγγος απέκρουσε ο Β. Σούλης

Συνθέσεις

TΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Νίκος Κακαλέτρης): Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Ζαχαρόπουλος (62΄ Σβίγγος), Κυριαζόπουλος, Χοτζάι, Κωστής, Τσάτσος, Γραμματικόπουλος, Μικελάτος, Κερμενίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης Βασ., Χoύσα, Αδαμόπουλος, Σούλης Σταύρ., Παπαδόπουλος, Βασιλείου (82΄ Γκίνο), Στεργίδης, Μπιτσάκος, Μωραίτης, Κωνσταντακόπουλος (55΄ Μαστραντωνάκης), Καθάριος (62΄ Γεωργαντόπουλος).

περισσότερες φωτογραφίες στο taklin.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected