Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Super deal του ΑΟΛ με Πουλάκο!

maxresdefaultΟι «οράνιε» απέκτησαν τον έμπειρο επιθετικό, που αγωνίζονταν στην Τριγλία Ραφήνας.

Σε αποφασιστική ενέργεια για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής προχώρησε σήμερα (17/10) η διοίκηση του Θωμά Καναβού στον ΑΟ Λουτράκι, ολοκληρώνοντας μεταγραφή ποδοσφαιριστή που έχει… φάει με το κουτάλι τα γήπεδα των εθνικών, ερασιτεχνικών αλλά και επαγγελματικών, κατηγοριών.

Ποδοσφαιριστής των «οράνιε» είναι για το υπόλοιπο της σεζόν ο Γιώργος Πουλάκος, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίζονταν με τη φανέλα της Τριγλίας στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου. Ο 33χρονος επιθετικός μετακόμισε στη Ραφήνα μόλις το καλοκαίρι που πέρασε, όμως το κακό ξεκίνημα των κιτρινόμαυρων και η αναθεώρηση των στοχεύσεων για τη φετινή χρονιά, έδωσαν τη δυνατότητα στους διοικούντες τον ΑΟΛ να κινηθούν μεθοδικά και να ντύσουν στα πορτοκαλί τον χαρισματικό σκόρερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι ο Πουλάκος πέτυχε 13 γκολ με τα χρώματα του Ηλυσιακού, ενώ φέτος είχε προλάβει να σκοράρει 2 φορές σε 5 αγωνιστικές με τη φανέλα της Τριγλίας.

Πρόκειται για μία «έτοιμη» λύση που προστίθεται στη διάθεση του Νίκου Μεσολόγγη, ο οποίος δουλεύει με το επιτελείο του για να βγάλει από την… κρίση την ομάδα του.

*Δημήτρης Θεοδώρου, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected