Κατηγορίες
Basket

Παραιτήθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης!

169306xlargeΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μη βρίσκεται πλέον επικεφαλής της τεχνικής του ηγεσίας.

Σύμφωνα με το basketblog, ο Έλληνας προπονητής, υπέβαλε στη διοίκηση την παραίτησή του, με τη «βαριά» ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να τον οδηγεί σε αυτή την πράξη, ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου την έκαναν δεκτή.

Οι «πράσινοι», με αυτό τον τρόπο, προχωρούν στην κατά σειρά έκτη αλλαγή προπονητή, μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς το 2012, ενώ ο κόουτς Πεδουλάκης ολοκληρώνει άδοξα και τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του «τριφυλλιού». Αυτή βέβαια, θα αποδεικνυόταν πιο σύντομη από την πρώτη, στην οποία είχε κερδίσει το νταμπλ εντός συνόρων το 2013, ενώ το «διαζύγιο» είχε έρθει μετά από μία εντός έδρας ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα για την Ευρωλίγκα, για να διαδεχθεί τον Πεδουλάκη ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Εν συνεχεία, στην «ηλεκτρική καρέκλα» του πάγκου του Παναθηναϊκού, κάθισαν οι Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος και Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τον Πεδουλάκη να ακολουθεί μετά την απομάκρυνση του Σέρβου, ξανά μετά από ήττα από τη Λαμποράλ, που είχε φέρει ένα «βαρύ» αποκλεισμό με 3-0 στη μεταξύ τους σειρά για τα playoffs. Το προβληματικό ξεκίνημα και η άρνηση του έμπειρου τεχνικού για την έλευση ενός προπονητή από το ΝΒΑ με εξειδίκευση στο επιθετικό κομμάτι, απέφερε την παραίτησή του. Ο Πεδουλάκης, μάλιστα, είχε υπογράψει σχετικό όρο στο νέο του συμβόλαιο το καλοκαίρι, ενώ σε νέες συζητήσεις που είχαν γίνει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ήταν ξανά θετικός.

Ο Παναθηναϊκός, με αυτόν τον τρόπο, αναγκάζεται να βρεθεί ξανά στην αγορά, για να βρει προπονητή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσια του Παναθηναϊκού Superfoods υπέβαλε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΚΑΕ. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected