Κατηγορίες
Διάφορα

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ περνά από το Cafe “Draw”!

draw-vertΤη νίκη που θα τον κάνει φαβορί για την πρόκριση στους 32 του Europa League ψάχνει ο ΠΑΟΚ στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν κόντρα στην Καραμπάχ (20:00, Cafe “Draw” Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα)

Μπορεί την Κυριακή ο ΠΑΟΚ να έχει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά στον Δεκέφαλο του Βορρά προέχει το ματς με την Καραμπάκ. Στον Δικέφαλο του Βορρά γνωρίζουν καλά ότι σε περίπτωση νίκης γίνονται το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει ξεκινήσει την διαχείριση του υλικού της ομάδας αφού είναι συνεχόμενα τα ματς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αμελήσει το παιχνίδι με την Καραμπάκ. Ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μαλεζά και Λέοβατς που αποχώρησαν τραυματίες από το ματς με τον Ηρακλή και κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι με τον Ολυμπιακό.

Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τον Γλύκο στο τέρμα και αμυντική τετράδα– από δεξιά προς αριστερά – τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Κίτσιου.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Τσίμιροτ και Χαρίσης. Οι Κάμπος και Ροντρίγκες θα είναι στα πλάγια, ενώ ο Μπίσεσβαρ θα είναι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Αθανασιάδη ή Περέιρα που διεκδικούν την θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά της η Καραμπάχ θα  αγωνιστεί με τους: Σέχιτς, Ντασντεμίροφ, Μεντβέντεφ, Χουσεΐνοφ, Αγκόλι, Αλμέιδα, Μίτσελ, Ιζμαΐλοφ, Κιντάνα, Ρεϊνάλντο και Ενλόβου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected