Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σταντάρ Λιέγης – Παναθηναϊκός 2-2

pegasus_LARGE_t_1301_107142530_type12905Τα δύο γκολ του Ιμπάρμπο δεν ήταν αρκετά για να χαρίσουν μια ιστορική νίκη στον Παναθηναϊκό στην Λιέγη.

Το «τριφύλλι» τα έκανε όλα σωστά στην αρχή του αγώνα με την Σταντάρ, προηγήθηκε με δύο υπέροχα γκολ του Κολομβιανού στράϊκερ, αλλά στο τέλος πάλι δεν χαμογέλασε.

Οι Βέλγοι μείωσαν σε κρίσιμο σημείο και με τραβηγμένο πέναλτι και έφεραν το ματς στα ίσια λίγο πριν το τέλος, αφήνοντας τους «πράσινους» με την πίκρα της καλής (και πάλι) εμφάνισης που δεν συνοδεύτηκε με τρίποντο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι κατέβασε την ομάδα του με συνταγή Ισπανίας. Τρεις στην άμυνα και δύο στα άκρα τρεις στο κέντρο και μπροστά στην θέση του Μπεργκ (που δεν μπόρεσε λόγω του πυρετού που ανέβασε να βοηθήσει την ομάδα), τον Λέτο δίπλα στον Ιμπάρμπο. Ο Αργεντίνος όσο άντεξε ήταν εξαιρετικός, έβγαλε μπάλες μπροστά και για ένα ημίχρονο ήταν πολύ καλός.

Η ανάλυση του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ (Γιάνκοβιτς) : Ζιλέτ, Ντοσεβί (63΄λ.τρ. Μπενζά), Σολζ, Εντμίλσον, Τρέμπελ, Αντράντε, Φάι, Λαΐφη, Σισέ (71’Ενό), Σα, Μπελφοντίλ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέδο, Σάμπα (46′ λ.τρ. Ιβάνοφ), Κουτρουμπής, Ζέκα (79′ λ.τρ Εμποκού), Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο (74′ Λουντ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected