Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Αμαλιάδα ο Γκαντιάγκα!

GKANTIAGKAΠαίκτης του Αστέρα Αμαλιάδας είναι και επίσημα ο Σέικ Σερίν Γκαντιάγκα.

Σύμφωνα με το sportfmpatras, ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος έχει έρθει από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας στην Αμαλιάδα, μετά την αρχική προφορική συμφωνία των δυο πλευρών.

Στις μετρήσεις που του έγιναν έδειξε να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, και μετά η ομάδα προχώρησε στην υπογραφή του.

Στα 37 του πλέον ο πολύπειρος παίκτης (γεν. 30/11/1979), ύψους 1.87μ., είναι και δυο φορές διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Νιάγες Πικίν και συνέχισε σε Γιέγκο Ντακάρ και Γιάνμπιαν Σέντσουρι.

Στη συνέχεια έπαιξε ποδόσφαιρο στο Βέλγιο και στις Μόλενμπεκ, Λιρς, Μονς, κι έπειτα στο Ισραήλ με τη Χαποέλ Πετάχ Τίκβα, ενώ από το 2007 ήταν στην Κύπρο. Όπου φόρεσε τη φανέλα της Αλκής, της ΑΕΛ Λεμεσού και του Ερμή Αραδίππου. Με τον τελευταίο, σε τρία χρόνια (2009-2012) είχε 79 συμμετοχές και ένα γκολ.

Το καλοκαίρι του 2012 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Εργοτέλη (Β’ Εθνική έχοντας μόλις υποβιβαστεί από την Α’, κι όπου ο Γκαντιάγκα μετά από μία εξαιρετική χρονιά κι αγωνιζόμενος σε όλα τα παιχνίδια βοήθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην άνοδο της Κρητικής ομάδας τότε στη μεγάλη κατηγορία).

Η επόμενη μεταγραφή του ήταν το καλοκαίρι του 2013 στην Παναχαϊκή. Όπου για δυο χρόνια ήταν βασικότατο στέλεχος της μεσαίας γραμμής, με πολλά χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι και με σημαντική προσφορά.

Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Παναργειακό και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (σε αυτόν τον γνωστό 3ο Όμιλο), ενώ φέτος, ήταν ελεύθερος από την αρχή της σεζόν, για να έρθει τώρα στον Αστέρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected