Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η βράβευση του Κωνσταντίνου Τσέλιου ως MVP της 5ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική (photos+vid)

DSCN9994

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (20/10) στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου Νάουσας, η βράβευση του Κωνσταντίνου Τσέλιου, ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 5ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, συγκεντρώνοντας 849 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία.

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων διεξάγεται για τέταρτη χρονιά φέτος και από πέρσι περιέχει μια καινοτομία όσον αφορά τον τόπο βράβευσης των ποδοσφαιριστών. Αυτές πραγματοποιούνται στις προπονήσεις των ομάδων, κατόπιν βεβαίως συνεννόησης με τον προπονητή και όπως φάνηκε και από τη σημερινή βράβευση είναι πιο διασκεδαστική και υπάρχει ο χρόνος για φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις του πρωταγωνιστή.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Νάουσας, μέλη των οποίων θα ακούσετε αργότερα να μιλούν στην κάμερα για τη φετινή προσπάθεια, πρόσφεραν στον νεαρό ποδοσφαιριστή το έπαθλο και για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του συλλόγου για την εξαιρετική του πρωτοβουλία.

δείτε τις φωτογραφίες :

Το νέο εντυπωσιακό (ομολογουμένως) έπαθλο παρέδωσε στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Νάουσας, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίο με ιδιαίτερη χαρά παρέδωσε το πέμπτο φετινό βραβείο της σεζόν για το πρωτάθλημα της Α1.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τσέλιου στην κάμερα του SportsUp :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected