Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Κανελλόπουλο η Προοδευτική

kanellopoulos-610x400Στην πραγματοποίηση μιας σημαντικής μεταγραφής, ενισχύοντας παράλληλα την γραμμή κρούσης της, προχώρησε η Προοδευτική η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Χρήστο Κανελλόπουλο.

Σύμφωνα με το SDNA, ο 30χρονος επιθετικός ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Νίκη Βόλου, έμει ελεύθερος με συνέπεια να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της Χαλκίδας, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ωστόσο μετά τις αλλαγές που υπήρξαν, το τελευταίο χρονικό διάστημα στα δρώμενα της ομάδας της Εύβοιας, ο ίδιος δε βρισκόταν στα πλάνα του Αντώνη Αυλωνίτη, με συνέπεια να μείνει ελεύθερος από τους «κυανόμαυρους».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο Αχαιός επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο των «βυσσινί» Νίκο Λεμονή προκειμένου να ενταχτεί στο δυναμικό της ομάδας του Κορυδαλλού, με την τελευταία να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού Χρήστου Κανελλόπουλου – μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Χαλκίδας και με σημαντική θητεία σε ομάδες Β΄ Εθνικής όπως ο Κισσαμικός, ο Παναγειάλειος, Νίκη Βόλου, του Φωκικού, του Θρασύβουλου, της Κυπριακής ΑΠΕΕΚ Κυρήνειας. Παράλληλα η διοίκηση του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου, της οποίας πλέον ηγείται ο Νίκος Λεμονής, κινείται για την πραγματοποίηση μιας ακόμη δυνατής μεταγραφικής κίνησης».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected