Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

Από την Ποντιακή Νεολαία Αράχου στην Κρύα Βρύση!

14716239_1399385256756379_541461842611744402_nΜία ακόμη μεταγραφή για τον Απόλλων Κρύας Βρύσης, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Πέλλας.

Οι “βυσσινί” ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού Κώστα Βασιλείου, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας στο facebook :

“Συνεχίζοντας την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ο Απόλλωνας, όπως άλλωστε το είχαμε δηλώσει πολύ καιρό τώρα, είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού Γιώργου Βασιλείου από την Ποντιακή Νεολαία Αράχου (ομάδα Α1 κατηγορίας Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ).

Ο Γιώργος έχοντας πολλές εμπειρίες και από εθνικές κατηγορίες, αφού έχει αγωνιστεί στην Κ17 της Αναγέννησης Γιαννιτσών, τον Καμπανιακό, τον ΠΑΟ Κουφαλίων, αναμένετε να βοηθήσει τα μέγιστα στον επιθετικό τομέα. Την ερχόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να ανακοινωθεί η απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή αγωνιζόμενος ως αμυντικός ενισχύοντας έτσι την ομάδα στο μέγιστο βαθμό.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Απόλλωνας αγωνίζεται την Κυριακή στις 4:00 μ.μ. στους ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ με την τοπική ομάδα σ΄ ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Στο παιχνίδι αυτό ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Καλαϊτζής θα έχει στην διάθεσή του τόσο τον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Βασιλείου όσο και τον Άγγελος Παρρά στην πρώτη του φετινή εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας μας, αλλά και τον Γιώργο Παπαδόπουλο που είχε μία αγωνιστική τιμωρίας.

Έτσι με συγκρατημένη αισιοδοξία και χωρίς μεγάλα λόγια προχωράει η ομάδα μας φέτος για την επίτευξη των στόχων της που δεν είναι άλλοι από την κορυφή!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected