Κατηγορίες
Basket

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός 81-77

169497xlargeΟ Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Μόσχα, έχοντας ακόμα ανοιχτές τις πληγές του από την βαριά ήττα στο ΣΕΦ, και το τέλος της συνεργασίας με του με τον Αργύρη Πεδουλάκη, και με τον Γιώργο Βόβορα και το τεχνικό του επιτελείο να στήνουν άψογα το «τριφύλλι» πάλεψε στα ίσια απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 81-77, για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας ότι είναι ακόμα εδώ.

Η Ελληνική ομάδα, σε αναμονή της συμφωνίας της με τον Τσάβι Πασκουάλ, πλήρωσε την επιθετική του αστοχία στο τελευταία εξάλεπτο έχοντας μόλις 7 πόντους, σημείο που η ΤΣΣΚΑ γύρισε το παιχνίδι από το 63-68 με το ποίο προηγήθηκαν οι «πράσινοι» με τον εξαιρετικό Ντεμέτρις Νίκολς, ο οποίος επιστρέφοντας στην Μόσχα είχε 20 πόντους με 4/6 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 3/3 βολές, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος τα πήγε άψογα στον οργανωτικό τομέα έχοντας 8 ασίστ και 9 ριμπάουντ, αλλά εκτός από τους 10 πόντους του, τα χάλασε στο τέλος με άστοχες επιθετικές ενέργειες (3/11 σουτ), με τον Δημήτρη Ιτούδη να ακολουθεί την μόδα, και να αφήνει τα σουτ του, παίζοντας τον άμυνα πίσω από τα σκριν. Ο Κει Σι Ρίβερς στο καλύτερο του παιχνίδι με την «πράσινη» φανέλα είχε 16 πόντους με 3/7 δίποντα, 3/6 τρίποντα, ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφερε και ο Κρις Σίνγκλεντον έχοντας 8 πόντους (7 ριμπ., 4 ασίστ). Ο Παναθηναϊκός, σε αντίθεση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε τον έλεγχο τον ριμπάουντ (32-29), ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης (6 π.) έφτασε στην 6η θέση των συμμετοχών στην διοργάνωση. Για την ΤΣΣΚΑ καθοριστικός ήταν ο Αντρέι Βοροντσιέβιτς με 20 πόντους (14 στο πρώτο δεκάλεπτο και ένα καθοριστικό τρίποντο για το 72-68 στο 38′) και 5/6 τρίποντα, ενώ ο Νάντο Ντε Κολό είχε 20 πόντους, πετυχαίνοντας τους 19 από αυτούς στο δεύτερο ημίχρονο, με 3/6 τρίποντα. Ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε μόλις 6 πόντους (0/5 τριπ.) και 9 ασίστ.

περισσότερα για το παιχνίδι στο basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected