Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” 0-0

14796152_694604217382307_631821212_o

Το τοπικό ντέρμπι στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας ήταν όπως αναμενόταν : δυνατό, με πολλές μονομαχίες και με φάσεις που έβγαιναν μετά από μεγάλη προσπάθεια.

Το τελικό αποτέλεσμα ουσιαστικά αντικατοπτρίζει και την εικόνα του σημερινού ματς, καθώς στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΧ ήταν εκείνη που είχε τα ηνία και δημιούργησε καταστάσεις στα καρέ του Αντιφάκου ενώ στο δεύτερο, η ομάδα του Νίκου Αντωνά πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ανάγκασε τον Γιώργο Ηλιάδη να προβεί μεταξύ άλλων σε δύο πολύ μεγάλες αποκρούσεις. Σημαντικό στοιχείο και η αποβολή του Ζαχαρία Ιωαννίδη στο 69′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, που έφερε μεγαλύτερη πίεση στα καρέ των γηπεδούχων, καθώς ο ΓΑΣ ενέτεινε ακόμη περισσότερο την επιθετική του δραστηριότητα μετά το συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Μπροστά σε 150 και πλέον θεατές, η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση (15ο λεπτό) έφτασε κοντά στο γκολ με τον Θοδωρή Παμπουχίδη. Στο 24′ ήταν η σειρά του Γραμματικού να βρεθεί σε καλή θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ ενώ η μεγάλη στιγμή για την ΑΕΧ στο πρώτο μέρος ήταν στο 42ο λεπτό, όταν ο Στογιάννης εκτέλεσε το κόρνερ και η κεφαλιά του Τουμαρά βρήκε το δοκάρι της εστίας του Αντιφάκου.

14813308_694604150715647_321063469_oΟι φιλοξενούμενοι στο διάστημα αυτό είχαν ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Σπανού που βρήκε το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού, αλλά και μια ωραία ατομική ενέργεια του ίδιου, που ανάγκασε τον Ηλιάδη να πραγματοποιήσει την απόκρουση του αγώνα στο 44′.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” ήταν αυτός που πήρε τα ηνία του αγώνα και απείλησε τα καρέ του Ηλιάδη, πρώτα με τον Μπούφι που έπιασε δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή και λίγο πριν τη λήξη (86′), όταν ο Σιδηρόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον πολύ καλό και σήμερα πορτιέρο της ΑΕΧ.

Στο 62′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Αργύρη Σταμάτη μέσα στη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 69′ απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα όταν ο Ζαχαρίας Ιωαννίδης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Από το χρονικό σημείο και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ακόμη περισσότερο, ο Χρήστος Μποζίνης έριξε στον αγώνα τρίτο στόπερ και παρά τις προσπάθειες, το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους που σηματοδότησε την πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΓΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Τηλκερίδης, Ιωαννίδης Ζ., Σταμάτης, Ιωαννίδης Θ., Φωτιάδης (75′ Δελητζάκης), Κοτσογιαννίδης, Τουμαράς (63′ Τσάλμας), Στογιάννης (86′ Κρουσταλάς), Γραμματικός, Παμπουχίδης

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Αντιφάκος, Κοσμίδης (51′ λ.τ. Μποζίνης), Χαραλαμπίδης (89′ Δημούλτσης), Μισαηλίδης, Μπούφι, Κατσουγιαννόπουλος, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Σιδηρόπουλος (77′ Κελέσμητος), Καψάλης, Σπανός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected