K20 - K17 - K15

Η πρώτη νίκη του Ημαθιώτη προπονητή Τάσου Ανθυμιάδη με την Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Χωρίς τίτλοΤην πρώτη της νίκη και τους πρώτους βαθμούς πανηγύρισε η Κ 15 του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΛ στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι, για την 2η αγωνιστική του 1ου γύρου, του Β’ ομίλου, του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

Όπως αναφέρει το football-academies.gr, η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην πρώτη της νίκη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τσιούτσιος στο 33΄με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πλατιά.

Το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο καλές στιγμές. Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοσή του και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Γούκο και Λέκκα για να σημειώσει κι άλλο γκολ.

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ανθυμιάδης): Βακαλόπουλος, Γεωργούλας, Βαδήμας, Τσακανέλης, Τσιούτσιος, Νάτσιας, Γούκος (74′ Τζιάλλας), Πεπόνης (58′ Κλεισούρας), Λέκκας (81′ Κυριακόπουλος), Πλατιάς (80′ Παππάς), Λώλης.

ΑΕΛ (Βασιλείου): Κολοβός, Μαγιάκος (76′ Μπουζούκης), Τσιμπόλης (79′ Λεπενιώτης), Παπακωνσταντίνου, Τέλιος, Τσουμάνης Κ., Μπάσδρας (74′ Αθανασιάδης), Δίχρης (41′ Σκουλίδης), Σταύρος (58′ Οικονομικός), Τσουμάνης Μ., Μιλτιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected