ΕΠΣ Πέλλας

Δόξα Μαυροβουνίου – Εδεσσαϊκός 3-2 (photos)

mayro-edes 3

Μεγάλη νίκη (και ιστορική παράλληλα) για τη Δόξα Μαυροβουνίου, κόντρα στον φιλόδοξο και ιδιαίτερη ενισχυμένο φέτος Εδεσσαϊκό.

Οι νεοφώτιστοι στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Πέλλας αποδείχτηκαν “σκληρό καρύδι” για τους “πράσινους”, που εμφανίστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου και μοιραία ηττήθηκαν από έναν πιο παθιασμένο αντίπαλο.

Μπροστά σε 600 θεατές αλλά σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της νεροποντής, οι γηπεδούχοι παρέταξαν δύναμη και αυτοπεποίθηση, κόντρα σε έναν αντίπαλο με υψηλή τεχνική στο παιχνίδι του μεν αλλά με πολλά αμυντικά προβλήματα στο σημερινό παιχνίδι.

Η Δόξα προηγήθηκε 2-0 χάρη σε τέρματα των Μουρουζίδη (35′) και Παπανικολάου (56′) ενώ ενδιάμεσα είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζαχαριάδης για τους γηπεδούχους.

Στο διάστημα 67′-70′ ο Εδεσσαϊκός, με γκολ των Προύντση και Λαφαζανίδη έφερε το ματς στα ίσια, ενώ λίγο πριν είχε μείνει επίσης με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Αποστόλου, ο οποίος διαπληκτίστηκε με τον αντίπαλο προπονητή.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στο διάστημα αυτό για να αλλάξουν τη ροή του αγώνα, όμως η Δόξα ήταν αυτή που στο 88′ πήρε τη μεγάλη νίκη χάρη σε τέρμα του Παπανικολάου.

Στο 90+1′ ο Λαφαζανίδης σκόραρε για τους φιλοξενούμενους, το γκολ όμως ακυρώθηκε ως off side.

Συνθέσεις

Δόξα Μαυροβουνίου : Καμπαλής, Αντωνιάδης (46′ Παπανικολάου), Τουρατζίδης, Κατιρτζόγλου, Σιδέρης, Λέσι, Χαραλαμπίδης, Νάτσης, Μουρουζίδης (82′ Φωτιάς), Φανιάδης (75 Ελέζι), Ζαχαριάδης

Εδεσσαϊκός : Αποστόλου, Παπουλίδης (46′ Ρέτζια), Κιορτσής (25′ Τζούρτζου), Παπαηλία, Ουζούνης, Κούμπους, Παπαγεωργίου, Λαφαζανίδης, Βλαδοβίτης (65′ Βόλτσης), Προύντσης, Τσεγάνης

περισσότερες φωτογραφίες στο anonym-filathlos.blogspot.gr αλλά και στο karatzova.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected