Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) ΑΠΕ Λαγκαδά – Απόλλων Καλαμαριάς 0-2

1477223737176038Ένας σοβαρός και ουσιαστικός Απόλλων δεν σταμάτησε ούτε στον Λαγκάδα κερδίζοντας με 0-2 την ΑΠΕΛ και κάνοντας το 6Χ6 στο πρωτάθλημα δείχνοντας ότι δεν έχει αντίπαλο στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, καλύτερος σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς που άνοιξε νωρίς το σκορ στον Λαγκάδα μόλις στο 8ο λεπτό με όμορφο εξωτερικό πλασέ του Πόποβιτς και διπλασίασε τα τέρματα του στο 41΄ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής από τον Συμελίδη.

Ο Απόλλων είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ν΄Λουντούλου στο 19ο λεπτό που βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Καρυπίδης. Στο 29ο λεπτό ο Κυβελίδης προσπάθησε να χριστεί και αυτός σκόρερ αλλά το σουτ του απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας της ΑΠΕΛ. Η ομάδα του Λαγκαδά προσπάθησε να απειλήσει αλλά τα σουτ της ομάδας του Θούλη Γιαμουρίδη πέρασαν άουτ και δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Μένκα.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν έδειξαν τίποτα ιδιαίτερο. Από τη μία η ομάδα της ΑΠΕΛ δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Μένκα για να μειώσει και να ισοφαρίσει ενώ η ομάδα του Καλαϊτζίδη διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα του πρώτου μέρους και έφυγε νικήτρια και από αυτόν τον αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΠΕ Λαγκαδά (Ιερόθεος Γιαμουρίδης): Καρυπίδης, Καραμπάς, Ντόσης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Κοντέων (57΄Καρασταύρου), Ντούνγκα (71′ Αχαλινόπουλος), Παναγιωτούδης, Στεφανίδης, Καρακατσάνης, Ξανθόπουλος (57΄Κρυστάλλης)

Απόλλων Καλαμαριάς (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μένκα, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Κυβελίδης (80΄Φάμπιο), Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’Λουντούλου, Πόποβιτς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected