Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0 (vid)

Χωρίς τίτλοΕφιαλτική ήταν η επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στο “Stamford Bridge”, καθώς Τσέλσι νίκησε 4-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Γκολ στα 30” ο Πέδρο, στο -1 απ’την κορυφή οι “μπλε” του Αντόνιο Κόντε.

Η Τσέλσι νίκησε 4-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στο “Stamford Bridge” ως αντίπαλος του… χάρισε την πιο βαριά του ήττα στην Premier League!

Eίναι μόλις η 2η δεύτερη ομάδα του Πορτογάλου που στο αγγλικό πρωτάθλημα δέχεται 4 γκολ και πάνω, με πρώτη το 5-3 της Τότεναμ επί της Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2015.

Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται και μόλις στο 30ό δευτερόλεπτο ο Πέδρο άνοιξε το σκορ για τους “μπλε”, από πάσα του Μάρκος Αλόνσο και αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Αυτό είναι μάλιστα το 2ο πιο γρήγορο γκολ τη Τσέλσι στην Premier League, με τον Έιντουρ Γκούντιονσεν να έχει το πιο γρήγορο στα 27” τον Φεβρουάριο του 2004.

Συνθέσεις

Τσέλσι : Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Καντέ, Μάτιτς, Μόουζες, Μάρκος Αλόνσο, Πέδρο (71′ Τσαλόμπα), Αζάρ (78′ Ουίλιαν), Ντιέγκο Κόστα (78′ Μπατσουαγί).

Μάντσεστερ : Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεγί (52′ Ρόχο), Σμόλινγκ, Μπλιντ, Αντέρ Ερέρα, Φελαϊνί (46′ Μάτα), Πογκμπά, Λίνγκαρντ (65′ Μαρσιάλ), Ράσφορντ, Ιμπραχίμοβιτς.

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected