Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – Ολυμπιακός Νάουσας 4-2 (photos)

alexandriamou_lianovergi220008

Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι παρακολούθησαν οι θεατές που βρέθηκαν το Σάββατο (22/10) στο Δημοτικό Γήπεδο Λιανοβεργίου.

Η Δόξα κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη φετινή της στο πρωτάθλημα και να αποκτήσει παράλληλα τη δέουσα ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια καθώς τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (κόντρα σε δυνατές ομολογουμένως ομάδες) είχαν επιφέρει αγωνιστικούς τριγμούς στην ομάδα.

Για να επιτευχθεί όμως το σημαντικό τρίποντο χρειάστηκε υπερπροσπάθεια για την ομάδα του Σάκη Παγγούρα αλλά και ένας “δαιμονισμένος” Άγγελος Καραντουλαμάς, που πέτυχε όλα τα τέρματα της ομάδας του και παράλληλα άνοιξε…λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός παρέδωσε σώμα και ψυχή στην αναμέτρηση, προσπαθώντας με κάθε τρόπο για το αποτέλεσμα. Παρά την ψυχρολουσία των δύο τερμάτων μέσα σε τρία λεπτά (20′ και 23′) αντέδρασε, είχε δοκάρι με τον Ιτσκάρα (33′) και γενικότερα ρίσκαρε στο έπακρο για να μπει νωρίς στη διεκδίκηση του αποτελέσματος.

alexandriamou_lianovergi220061Αυτό το κατάφερε με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα από την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεση ο Δημήτρης Μάινος ο οποίος νίκησε τον Καραλάζο και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στο 61′ η Δόξα (ή μάλλον ο Καραντουλαμάς) έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του, μια εξέλιξη που θεωρούνταν καθοριστική για την εξέλιξη του ματς, αν αρχικά στο 72′ ο Ιτσκάρας δεν  απειλούσε με το δοκάρι και στο 79′ ο Μάινος δεν αστοχούσε στο πέναλτι.

Το 3-2 έβαλε…φωτιά στο ματς και ενώ απέμεναν 10 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις, η τελική ευθεία αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες από πλευράς Ολυμπιακού, οι γηπεδούχοι “κλείδωσαν” τη νίκη στο 90ο λεπτό, χάρη στο 4ο γκολ του Άγγελου Καραντουλαμά, που έριξε τίτλους τέλους στις όποιες ελπίδες του Ολυμπιακού για θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Διαμαντόπουλο

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Μήτσικας, Τσαμπούρης, Κατσαράκης (75’ Φασούλας), Τσέλιος Κ., Τσέλιος Α., Ιτσκάρας, Σαρακατσιάνος, Μάινος, Ζιαμπάκας, Κωστόπουλος (65’ Σαρμπίνος)

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Μπαντής (80’Ζαχόπουλος), Τζέπης, Παπαδοπουλος, Καραπάτσας, Τσολαρίδης, Βασιλείου, Κίρτσογλου, Λουκάς, Γελαδάρης (85’ Γερόπουλος), Καραντουλαμάς

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected