Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Βέροιας για το Σαββατοκύριακο 22-23/10

ακαδημια βεροιαςΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ: 1-6

Εικόνα παιχνιδιού: Σε όλο το διάστημα του αγώνα οι παίκτες της Βέροιας κατέβαλαν προσπάθεια έχοντας να αντιμετωπίσουν την έμπειρη ομάδα των Μονοσπίτων. Τα δύο πρώτα γκολ ήταν αποτέλεσμα αμυντικών λαθών, δίνοντας προβάδισμα στα Μονόσπιτα, με τους έμπειρους Χατζηγεωργίου και Παπαδόπουλο να εκμεταλλεύονται τα λάθη της γηπεδούχου. Στο διάστημα 45’ έως και 60’ η Ακαδημία έπιασε εξαιρετική απόδοση, με ηγέτες τους νεαρούς Ντινόπουλο, ΚαλαΪτζίδη, Χρυσόπουλο, δημιούργησε καλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ντινόπουλου στο 65’ μετά από εκτέλεση φάουλ. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-5 στο 72’ με τον ΚαλαΪτζίδη.

Σύνθεση Ακαδημίας: Σουροβίκης, Παπουλίδης,(46’ ΚαλαΪτζίδης), ΚαΪλόγλου, (46’ Ντινόπουλος), Μπαντής, ΦΙΤΣΙΟΣ, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, Π ΑΠΟΥΛΙΔΗΣ Α., Συμπεθέρης, (55’ Τσιρέλας), Παπαδόπουλος Ευαγγ.

Επόμενη αγωνιστική: Την επόμενη Κυριακή 30/10 η ομάδα της Ακαδημίας αγωνίζεται στην έδρα της Νικομήδειας.

Παιδικό Τμήμα

Το Σάββατο 29/10 οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας θα αγωνιστούν με την Κ15 της ΠΑΕ Βέροιας στο γήπεδο των Παλατιτσίων.

Τμήματα Υποδομής

Στο Νησί με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας και τη Νίκη Αγκαθιάς αγωνίστηκαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Βέροιας. Ο αγωνιστικός χώρος, που σε πολλά σημεία ήταν βαρύς λόγω της βροχής, αλλά η διάθεση των νεαρών ποδοσφαιριστών δεν κάμφθηκε σε καμία περίπτωση.

Το Σάββατο 29/10 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται με τα αντίστοιχα τμήματα του Νηρέα στα γήπεδα των Εκπαιδευτηρίων Σιαφαρίκα.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:
Στάσεις και Γραφεία Συλλόγου: 9.30’ π.μ.
Γήπεδα: 10.15’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.(3 ημίχρονα των 35’)
Λήξη αγώνων: 12.45’ μ.μ.
Αναχώρηση από γήπεδα: 13.00’ μ.μ.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected