Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση της Νίκης ο Παπαδόπουλος!

f4ecc3bbd52c13e32db2fceeb5ca2eaf_LΔιπλή προπόνηση περιλαμβάνει η Τρίτη για τη Νίκη, που την Κυριακή δίνει νέο εντός έδρας παιχνίδι με τον επικίνδυνο Τηλυκράτη.

Όπως αναφέρει το magnesiasports.gr, στην πρωινή προπόνηση δεν έδωσε το παρών, όπως περίμεναν οι άνθρωποι της Νίκης, ο Μάριος Παπαδόπουλος, που μετά το ματς με τον Αστέρα Πετριτή είναι εκτός ομάδας. Αρχικά, υπήρξε η πληροφόρηση εδώ και μέρες ότι εξαιτίας μίας γαστρεντερίτιδας νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, αλλά για τον λόγο που δεν εμφανίστηκε στη σημερινή προπόνηση δεν ενημέρωσε τον προπονητή του Στέφανο Ξηροφώτο, ο οποίος περιμένει τον ποδοσφαιριστή να επικοινωνήσει μαζί του. Από την άλλη υπάρχει η μη επιβεβαιωμένη πληροφορία για οικογενειακό πρόβλημα του νεαρού επιθετικού μέσου, που ίσως τον αναγκάσει να αποτελέσει παρελθόν από τη Νίκη. Σίγουρα, αν υπάρχει σοβαρό προσωπικό θέμα αυτό είναι σεβαστό, αλλά στη Νίκη υπάρχει μία δυσαρέσκεια που ο παίκτης δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Επίσης το πρωί έλειπε ο Νικλητσιώτης λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο που αποκόμισε από το παιχνίδι της Κυριακής με την Ιστιαία και σήμερα εξετάζεται από γιατρό, για να διαπιστωθεί τι έχει, χωρίς σε πρώτη φάση να υπάρχει ανησυχία. Να σημειωθεί ότι το βράδυ στις 8 υπάρχει νέα προπόνηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected