Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέες ανακατατάξεις στο ρόστερ του ΑΟ Χαλκίς!

Χωρίς τίτλοΟι αλλαγές στο ρόστερ της Χαλκίδας συνεχίζονται με δυο ποδοσφαιριστές ακόμα να οδεύουν προς την έξοδο.

Για το έναν μάλιστα τον Χρήστο Πατσατζόγλου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα καθώς ήδη αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Σύμφωνα με το starsports.gr, παρότι οι δυο πλευρές φάνηκε ότι συμφώνησαν αρχικά στη συνέχεια ο έμπειρος μεσοαμυντικός ανακοίνωσε στον προπονητή του ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, ενώ ήδη έχει σταματήσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Στη πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Δημήτρης Τσατσαρής με δική του απόφαση και παρά τις προσπάθειες που γίνονται για να μεταπεισθεί ο 25χρονος ποδοσφαιριστής παραμένει ανένδοτος. Για τον Εμέκα έχει γίνει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση και αναμένεται η απάντηση του. Το ίδιο ισχύει και για τον Καμίλ Κρολ. Και για τους δυο ποδοσφαιριστές η διοίκηση εκφράζει την αισιοδοξία της σχετικά με την παραμονή τους.

Για τον Μπαλού  σύμφωνα με τη διοίκηση η συμφωνία παραμονής είναι οριστική, ενώ υπάρχει και μεταγραφική κινητικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα υπάρχουν συζητήσεις για την απόκτηση του Γιάννη Σεντεμέντε. Ο  Μεσσήνιος κεντρικός αμυντικός που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Τριγλία Ραφήνας είναι 24 χρονών και έχει αγωνισθεί σε Βέροια, Ρούβα, Προοδευτική, Αστέρα Τρίπολης, Κόρινθο και Πιερικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected