Κατηγορίες
Football League

Πανθρακικός – Καλλιθέα 3-0

ÐÁÍÈÑÁÊÉÊÏÓ - ÊÁËËÉÈÅÁ (ÊÕÐÅËËÏ 2016-2017)Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα, ο Πανθρακικός επικράτησε της Καλλιθέας με 3-0, στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου, για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου.

Όπως αναφέρει το sentragoal.gr, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο αλλά δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ.

Το 1-0 έγινε στο 37′ με δυνατό σουτ, μέσα από την περιοχή, από τον Νικόλτση. Τα γκολ των γηπεδούχων – μετά από αλλεπάλληλα αμυντικά λάθη της Καλλιθέας – διπλασίασε, με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή, ο Ηλιάδης (57′). Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μπήκε και το τρίτο γκλο για τον Πανθρακικό. Ο Χαλκιαδάκης «έσπασε» το τεχνικό οφσάιντ και έβγαλε στον Κάρδαρη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει τη μπάλα στο άδειο τέρμα.

Συνθέσεις

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας (66′ Ψάλτης), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (60′ Κάρδαρης), Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης (75′ Μήλιος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη (74′ Κατσικογιάννης), Μπέλης, Μάκο, Σμυρλής (68′ Γουόρντεν), Τσίπρας, Σταματάκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected