Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος ο Κουζουτζίδης από το Παραλίμνιο, συζητήσεις με Βάβαλη!

vavalis-23680Ο Απόλλων Παραλιμνίου είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Κουζουτζίδη και όπως τόνισε ο Δημήτρης Κεραμάρης δεν υπάρχει βιασύνη, καθώς θέλουν την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα μπορέσει να φέρει στην ομάδα αυτό το κάτι διαφορετικό που λείπει μέχρι τώρα προκειμένου να βρει τον δρόμο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του serresport.gr, ο πρόεδρος του Απόλλωνα έχει επαφές με τον Άκη Βάβαλη που είναι βασικός υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ως νέος και με εμπειρία από την Γ΄ Εθνική, αλλά και από υψηλότερο επίπεδο. Το καλοκαίρι βρέθηκε βοηθός στην Κύπρο και στον Ερμή Αραδίππου αλλά για προσωπικούς λόγους αποχώρησε, ενώ το όνομα του έπαιξε δυνατά και για τον Πανσερραϊκό, ενώ πέρυσι το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ήταν βοηθός του Γιάννη Μαντζουράκη στον Παναιτωλικό, έχοντας αποχωρήσει από την FC Serres.

Bέβαια στον Απόλλωνα δε μένουν εκεί, καθώς στα υπόψιν υπάρχει ακόμη ένας Σερραίος προπονητής με εμπειρία στην Γ΄ Εθνική, αλλά και ένας προπονητής εκτός Σερρών.

Για την ώρα την ομάδα “τρέχει” ο Δημήτρης Κεραμάρης και αυτός είναι που θα κάτσει στον πάγκο αν χρειαστεί, αρχικά στο ματς κόντρα στην Καβάλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected