Basket

Το τουρνουά του Άθλου Αλεξάνδρειας στη Νάουσα (photos)

DSC_0339Στη Νάουσα ταξίδεψαν το Σάββατο 22/10/2016 τρία τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ ΆΘΛΟΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ για φιλικές αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα του Ζαφειράκη Νάουσας. Πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκαν το Παιδικό τμήμα,το αγωνιστικό τμήμα Μίνι και το Προμίνι Β’ (γεννηθέντες 2006).

Μεγάλη ήταν και σε αυτό το τουρνουά η συμμετοχή των αθλητών του ΆΘΛΟΥ που εντυπωσίασαν με την παρουσία τους και στα τρία παιχνίδια.Ξεκίνησαν οι μικροί οι οποίοι μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι επικράτησαν με τελικό σκορ 26-31 της ομάδας της Νάουσας. Τη σκυτάλη πήρε το αγωνιστικό Μίνι που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας το παιχνίδι με σκορ 22-52.Τελευταίο χρονικά αγωνίστηκε το τμήμα του Παιδικού, που φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο αντίστοιχο επίσημο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και ύστερα από μια πολύ δυνατή ” μάχη ” επικράτησε της τοπικής ομάδας του Ζαφειράκη με σκορ 52-55.

Οι αθλητές του ΆΘΛΟΥ επέστρεψαν στην Αλεξάνδρεια κερδίζοντας σπουδαίες εμπειρίες και μετρώντας τις δυνατότητές τους απέναντι σε μια ομάδα παραδοσιακά ισχυρή στα τμήματα υποδομής.

Τους αγώνες παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον πολλοί γονείς και συγγενείς των παιδιών και των δύο ομάδων με αίσθηση να προκαλεί για μια ακόμη φορά η πολυπληθής εξέδρα των γονιών της Ακαδημίας Άθλος.

Η συμμετοχή των τμημάτων του ΆΘΛΟΥ σε τουρνουά αγώνων και η συνδιοργάνωση φιλικών αναμετρήσεων με ομάδες της ευρύτερης επικράτειας της Β.Ελλάδας και όχι μόνο, είναι κάτι που θα συνεχιστεί γιατί έτσι οι νέοι αθλητές και αθλήτριες έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν καλύτερα στο basketball αλλά και να διασκεδάσουν αγωνιζόμενοι απέναντι σε άλλες ομάδες.

Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Ακαδημία ΆΘΛΟΣ δέχεται πολλές προτάσεις για φιλικούς αγώνες από μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας αλλά και από ομάδες εκτός συνόρων, όπως από την KRIS-KROSS PANCEVO του Βελιγραδίου της οποίας τον προπονητή, Vladimir Ilic φιλοξένησε φέτος το καλοκαίρι στο 3ο summer camp που διοργάνωσε.
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στο διαδυκτιακό άλμπουμ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected