Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

AE Χαρίεσσας – ΠΑΟ Παλατίτσια 4-1

alexandriamou_a.e_xariesa0010

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η ΑΕ Χαρίεσσας επικράτησε με 4-1 του αποδεκατισμένου λόγω απουσιών ΠΑΟ Παλατίτσια και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Για ένα ακόμη παιχνίδι, η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη είχε θετική απόδοση και έδειξε πως βρίσκεται διαρκώς σε ανοδική πορεία. Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp η ενίσχυση δεν έχει ολοκληρωθεί για τους “κιτρινόμαυρους”, καθώς επίκειται μια προσθήκη που θα προκαλέσει αίσθηση…

Στα αγωνιστικά τώρα, οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν ως όφειλαν και πήραν τη νίκη που τους δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουν ένα ακόμη βήμα στον θεσμό.

Μετά από ένα αναγνωριστικό δεκάλεπτο, η ΑΕΧ άρχισε σταδιακά να επισκέπτεται πιο συχνά τα αντίπαλα καρέ και στο 14′ άνοιξε το σκορ, με ωραία ατομική ενέργεια του Λύτη, ο οποίος με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 34′ οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Γραμματικό, ο οποίος κοντρόλαρε ωραία τη μπάλα μετά τη σέντρα του Κοτσογιαννίδη και με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι, όταν ο Κρουσταλάς και Ηλιάδης δεν συνεννοήθηκαν σωστά μέσα στην περιοχή, ο Γιώργος Κακαγιάννης έγινε αποδέκτης της μπάλας, πάσαρε αμέσως στον Τσαπράνη και ο τελευταίος με πλασέ σε κενή εστία μείωσε για την ομάδα του.

Το ρευστό 2-1 φάνηκε να δίνει άλλο ενδιαφέρον στο δεύτερο μέρος, το γκολ όμως των γηπεδούχων στο 57′ έδωσε οριστικό τέλος στις όποιες ελπίδες των “πρασίνων” (αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες λόγω τιμωριών και επαγγελματικών υποχρεώσεων) και συγκεκριμένα με τον Γραμματικό, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με σουτ μέσα από την περιοχή.

Το τελικό 4-1 (και ενώ ο ΠΑΟ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσέου) σημείωσε ο Λύτης, με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τουμαρά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Τριανταφυλλίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Μποζατζίδης (46′ Τηλκερίδης), Κρουσταλάς, Σταμάτης, Ιωαννίδης Θ., Λύτης, Κοτσογιαννίδης (72′ Φωτιάδης), Τουμαράς, Δάτσης (46′ Παμπουχίδης), Στογιάννης, Γραμματικός.

ΠΑΟ Παλατίτσια : Βατσάχας, Ακριβόπουλος, Λιόλιος, Κακαγιάννης Σ., Κακαγιάννης Β., Φωτιάδης, Κωτούλας (74′ Τοπαλίδης), Τσέος, Κακαγιάννης Η., Κακαγιάννης Γ., Τσαπράνης (74′ Ταχτατζής)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected