Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-1 (photos+vid)

alexandriamou_aris_260006

Άκρως δραματική η εξέλιξη στο τοπικό ντέρμπι του Δήμου της Αλεξάνδρειας, με την ΑΕΑ να παίρνει τελικά την πρόκριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Για να φτάσουμε όμως εκεί, οι 300 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου, είδαν έναν Άρη να βγάζει τεράστια προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο αλλά και εξαιρετική τακτική συμπεριφορά, κόντρα σε έναν αντίπαλο με σαφώς ποιοτικότερο ρόστερ και ποδοσφαιριστές που έχουν φάει με το κουτάλι ανώτερες κατηγορίες.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου ήταν άριστα διαβασμένη κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ιδανικά τους χώρους προς τα καρέ του Βασιλείου ενώ όποτε βρήκε τον τρόπο, βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση. Μάλιστα, στις επιθετικές της πρωτοβουλίες συγκαταλέγεται το οριζόντιο δοκάρι του Πλέσκα με κεφαλιά στο 42ο λεπτό αλλά και δύο καλά σουτ του ίδιου αλλά και του Λίτσι που απέκρουσε ισάριθμα ο Μυλωνάς.

Οι φιλοξενούμενοι, ίσως για πρώτη φορά φέτος, δεν απείλησαν την εστία αντίπαλης ομάδας (εκτός από κάποια μακρινά σουτ αλλά και ένα καλά εκτελεσμένο φάουλ του Καφέ) και μάλιστα έμειναν με 10 παίκτες λίγο πριν τη συμπλήρωση 80 λεπτών στον αγώνα, όταν ο Γρηγόρης Ηλιάδης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του ρέφερι κ. Βρέσκα.

Η φάση που έκρινε το αποτέλεσμα και έδωσε τελικά το εισιτήριο της πρόκρισης στην ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, σημειώθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά την παράλληλη πάσα του Λίτσι από αριστερά, ο Ξαγοράρης έκανε το τακουνάκι με στόχο να γυρίσει τη μπάλα προς την καρδιά της άμυνας και η μπάλα αφού βρήκε στο πόδι του Χατζόπουλου στη συνέχεια (σύμφωνα με την υπόδειξη του ρέφερι) βρήκε στο χέρι του αμυντικού του Άρη.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες, η απόφαση δεν άλλαξε και ο Σαρηγιαννίδης βρήκε δίχτυα και παράλληλα έδωσε το εισιτήριο πρόκρισης στην ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Κελεσίδη

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου: Βασιλείου, Ατανάσωφ, Ταμπουράς, Χατζόπουλος, Λίτσι ,Τσιρίδης (81′ Αρβανίτης), Βλάχος, Γεωργίου, Χατζηδημητρίου (69′ Τσάκαλος), Καθρέπτης, Πλέσκας.

ΑΕ Αλεξάνδρειας: Μυλωνάς, Ιορδανόπουλος (28′ Σκούρα), Κούκλας, Σαρηγιαννίδης, Αβραμόπουλος, Λίτσι, Ηλιάδης, Σαμαράς (46′ Ξαγοράρης), Καφές, Πιπιλιάρης, Λαμπριανίδης (67′ Αναστάσης).

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected