Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ας γνωρίσουμε τον Αλεξάντερ Ισάκ, που ήδη γίνεται πόλος έλξης για τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ! (vid)

33974E7E00000578-3561710-image-a-16_1461772367020Το νέο μεγάλο αστέρι της Ευρώπης είναι στη Σουηδία και ακούει στο όνομα Αλεξάντερ Ισάκ.

Ο Ισάκ φαίνεται ότι θα απασχολήσει αρκετές ομάδες την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΪΚ είναι μόλις 17 ετών, αλλά οι καλές εμφανίσεις έχουν στρέψει πάνω του τα βλέμματα πολλών συλλόγων.

Όπως αναφέρει το football-academies.gr, είναι 17χρονος επιθετικός της ΑΙΚ Στοκχόλμης και έχει την ταμπέλα του νέου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ήδη έχει προσελκύσει με τις εμφανίσεις του αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Ο νεαρός άσος της Σκανδιναβικής ομάδας είναι αρκετά ψηλός ( 1.90 )και έχει άριστη τεχνική κατάρτιση. Στην παρθενική του σεζόν έχει σκοράρει δέκα τέρματα σε 22 εμφανίσεις, με τη φανέλα του Σουηδικού συλλόγου.

Πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή στις 28 Φεβρουαρίου 2016 απέναντι στη Tenhults IF για το σουηδικό κύπελλο (6-0). Πέρασε αλλαγή στο 75′ και κατάφερε να βρει δίχτυα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, ο νεαρός άσσος έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας (U17, U19, U21) και σύντομα αναμένεται η κλήση του στην ανδρική ομάδα.

Μάλιστα σύμφωνα με Σουηδικά μέσα, για το νεαρό επιθετικό στο αγώνα με την Γκέτεμποργκ, έδωσαν το παρόν, περίπου 90 σκάουτερ, σχεδόν από κάθε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.

Οι ομάδες που έχουν δείξει ποιο έντονο ενδιαφέρον είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπάγερν Μονάχου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Άγιαξ και η Λίβερπουλ.

Το σουηδικό πρωτάθλημα τελειώνει σε τρεις εβδομάδες και τότε θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του 17χρονου επιθετικού. Βέβαια, λόγο σε ενδεχόμενη μεταγραφή έχει και η ΑΪΚ, μιας κι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=JPRGk9QGzSI

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected