Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 2-1 (photos+vid)

DSCN9918

Ένα ματς από αυτά που η καρδιά χτυπά δυνατά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ήταν αυτό που παρακολούθησαν σήμερα οι θεατές που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής.

Ο Κεραυνός, μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς, πανηγύρισε στο τέλος την πρόκριση για τους “8” του Κυπέλλου ενώ ο ΠΑΟΚ, που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, μένει εκτός της διεκδίκησης του τρίτου σερί τροπαίου.

Μπροστά σε 250 περίπου θεατές (πολύ λιγότεροι του αναμενομένου) και κάτω από καλές καιρικές συνθήκες παρά την έντονη συννεφιά, το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για όσους αγαπούν το θέαμα και μάλιστα στο πρώτο 45λεπτο σημειώθηκαν όλα τα τέρματα της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου ξεκίνησε δυνατά, προηγήθηκε νωρίς, ο “δικέφαλος” όμως, λίγο πριν τα μισά του πρώτου 45λεπτου αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι (που αγωνίστηκαν σήμερα με την πρασινόμαυρη στολή) δεν πτοήθηκαν και τέσσερα λεπτά αργότερα πήραν και πάλι προβάδισμα, αυτή τη φορά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κώστα Ντέλλα.

Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους αλλά και σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, κυριάρχησε η δύναμη, οι πολλές μονομαχίες αλλά και οι πολλές διακοπές στο ματς. Μάλιστα, DSCN9935ο ρέφερι κ. Παρασίου έδειξε πάνω από 10 κίτρινες κάρτες(!), δείγμα του πάθους και του δυνατού παιχνιδιού, ενώ τα τελευταία 30 λεπτά ήταν άκρως δραματικά με τους φιλοξενούμενους να απειλούν σε τουλάχιστον δύο φάσεις με την ισοφάριση και τον Κεραυνό να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις που του παρουσιάστηκαν στο διάστημα αυτό.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η πρώτη συμμετοχή του Άγγελου Βοτάρη με τη φανέλα του Κεραυνού καθώς εξέτισε τις αγωνιστικές τιμωρίες από την περσινή Γ Εθνική ενώ χωρίς τον Σάκη Τόπκα θα πορευτούν στη συνέχεια οι “κοκκινόμαυροι” καθώς ο έμπειρος μέσος μεταγράφηκε στη Δόξα Μανδάλου. Από την άλλη πλευρά, ο Γερμανός Σιαφαρίκας επέλεξε τον νεαρό Πετσάκου στους πρώτους έντεκα, ενώ η αλλαγή του Κώστα Κίτσα στο δεύτερο μέρος, έκανε ακόμη πιο απειλητικό τον ΠΑΟΚ στο διάστημα αυτό.

Το φιλμ της αναμέτρησης

2′ Γέμισμα του Ορφανίδη από την άμυνα, ο Παραστατίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε ψηλά άουτ.

4′ Φάση καρμπόν με του 2ου λεπτού και πάλι ο Παραστατίδης προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Ευαγελλόπουλο χωρίς επιτυχία.

6′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Ουρούτσι από τα δεξιά, ο Ορφανίδης έπιασε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι και ο Παραστατίδης που έγινε αποδέκτης της μπάλας με κοντινό σουτ νίκησε τον Ευαγγελόπουλο που απέκρουσε αλλά η μπάλα πήγε στα δίχτυα (1-0)

15′ Εκτέλεση πλάγιου από τον Μανδάλη, μετά από φάση διαρκείας και σουτ αρχικά του Εμμανουήλ που κόντραρε σε σώματα, ο Ουρούτσι έκανε το αριστερό βολέ που κατέληξε πάνω και αριστερά από την εστία του ΠΑΟΚ

24′ ΓΚΟΛ! Μετά από τρία διαδοχικά κόρνερ του Ευγένη Κίτσα, ο Ανδρέας Μπουκλάς έκανε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα κατέληξε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του Σταματέλου.

28′ ΓΚΟΛ! Ο Πασχάλης βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Παναγιώτη Κίτσα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ρέφερι κ. Παρασίου υπέδειξε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Κώστας Ντέλλας που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ευαγγελόπουλου.

36′ Εκτέλεση φάουλ του Ευγένη Κίτσα από τον άξονα, ο Εμμανουήλ έκανε την κεφαλιά, η μπάλα όμως κατέληξε στον Καρατάσο στη μικρή περιοχή, ο οποίος έκανε την προβολή αναγκάζοντας τον Σταματέλο στην απόκρουση του αγώνα.

38′ Δυνατό σουτ του Ευγένη Κίτσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Σταματέλος.

42′ Λάθος έξοδος του Σταματέλου πάνω στη γραμμή του άουτ, ο Γιώργος Μπουκλάς πρόλαβε και γύρισε με κεφαλιά προς την εστία, εκεί που ο Βοτάρης σωτήρια απέκρουσε με κεφαλιά σε κόρνερ.

56′ Σε λάθος timing η πάσα του Κώστα Κίτσα για τον Ευγένη, ο οποίος σκόραρε αλλά υποδείχτηκε σε θέση off-side.

63′ Αντεπίθεση του Κεραυνού με προϋποθέσεις, ο Γκελοσάνι καθυστέρησε και δεν έκανε την πάσα στον αμαρκάριστο Παραστατίδη.

72′ Σέντρα από δεξιά για τον ΠΑΟΚ, ο Σταματέλος απέκρουσε και στην επαναφορά το δυνατό σουτ του Κώστα Κίτσα βρήκε στο σώμα συμπαίκτη του λίγο πριν τη γραμμή και η μπάλα κατέληξε άουτ.

84′ Νέα αντεπίθεση με περισσότερους παίκτες για τον Κεραυνό, ολιγωρία στην τελική προσπάθεια για να γίνει το 3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Νατσιούρα.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Μανδάλης, Παπαδόπουλος, Βοτάρης, Ορφανίδης Λ., Εμμανουήλ (84′ Ορφανίδης Α.), Ουρούτσι (46′ Γκελοσάνι), Γιαουτζής, Ντέλλας, Παραστατίδης (57′ Μπουρνάζης), Πασχάλης.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κίτσας Λ.Δ. (46′ Κίτσας Κ.), Μπουκλάς Α., Μπουκλάς Γ., Κούκλας, Καρατάσος (76′ Ασλάνογλου), Κίτσας Π., Κίτσας Ε., Πετσάκου (53′ Κίτσας Κ.), Χατζηστεφάνου, Κίτσας Σ. (46′ Κίτσας Λ.Π.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected