Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 2-0

CvtSY6JXEAEiQfzΤα γκολ του Γιάννη Μυστακίδη και του Φακούντο Περέιρα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΛ στην Τούμπα έδωσαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 2-0. “Άνοστο” το δεύτερο ημίχρονο.

Με αρκετές αλλαγές και πολλά νέα πρόσωπα στη βασική ενδεκάδα παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Λίγες ημέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ήθελε να επιστρέψει στις νίκες, κάτι που έκανε τελικά χάρη στα δύο γκολ των Μυστακίδη και Φακούντο Περέιρα (2-0).

Όπως αναφέρει το contra.gr, το ματς είχε δύο όψεις. Τη μία του πρώτου ημιχρόνου όπου ο ΠΑΟΚ είχε καθολική υπεροχή, έφτιαξε φάσεις, πέτυχε δύο γκολ και έδειξε ενθουσιασμό. Και τη δεύτερη, στο επόμενο 45λεπτο που κατέβασε ταχύτητα, δεν έδωσε χώρους και δεν έφτιαξε παιχνίδι.

Όπως και να έχει ο δικέφαλος του Βορρά έκανε τη… δουλειά του κόντρα στην ΑΕΛ και πήρε το πρώτο τρίποντο στον όμιλο του Κυπλέλλου, κάτι που ουσιαστικά τον μετατρέπει και σε απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κίτσιου, Γιαννούλης (74΄ Κοροβέσης), Κάνιας (63΄ Τσίμιροτ), Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (59΄ Τιάμ), Περέιρα, Κουλούρης.

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Σουλιώτης, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος (67΄ Ουρτάδο), Κουτσιανικούλης (46΄ Αβραάμ), Μαρουκάκης, Βαρέλα (60΄ Ντέλετιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected