Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Ιάλυσο ο Παπασπύρος, τέλος ο Παπαδόπουλος από τη Ρόδο!

Χωρίς τίτλο

Σε προσθήκη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του προχώρησε ο Ιάλυσος, μία εβδομάδα περίπου πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Ο λόγος για τον 20χρονο μέσο Σπύρο Παπασπύρου, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος σε 4 αγώνες με τη φανέλα του Ιωνικού, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες.

Παλαιότερα ήταν μέλος του Αχαρναϊκού, του Απόλλων Σμύρνης αλλά και του Ιωνικού τη σεζόν 2013/2014.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟ .

Ο Σπύρος είναι γεννημένος στις 23.01.1996 έχει ύψος 1,82μ και αγωνίζεται ως Αμυντικός Μέσος . Ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα του Ατρομήτου , έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες ενώ έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό Νίκαιας και Αχαρναϊκό ως δανεικός.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.”

papadopoulos_rodos

Παρελθόν από την ομάδα της Ρόδου αποτελεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Όπως αναφέρει το news12, ο έμπειρος παίκτης είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Αυτό αναφέρει και η διοίκηση των «πρασίνων» με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με το ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλο. Μετά από συνάντηση που είχε μαζί του, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μαζί του. Η διοίκηση αισθάνεται την ανάγκη να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή τα καλύτερα στην από εδώ και πέρα συνέχεια της καριέρας του».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected