Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΑΕ Σπάρτη – Χανιά 4-0

sparti_sep2016Μετά τον πρώτο αγώνα με τον Παναιγιάλειο και το 4–0 στο Αγρίνιο, σειρά σήμερα είχε ο Α.Ο. Χανιά. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου επικράτησε με το ίδιο σκορ και ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις στον δεύτερο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το isports.gr, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έκανε… φύλλο και φτερό (4-0) τα Χανιά και ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, βάζοντας γερές βάσεις για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Παράλληλα, με το goal difference, η Σπάρτη βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, αφού έχει σκοράρει ένα περισσότερο τέρμα από τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και άνοιξαν το σκορ πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά. Ο Αναστασάκος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μπουντόπουλος με ωραίο σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ! Η Σπάρτη ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι, δεν απειλήθηκε από τους Κρητικούς και έφτασε στο δεύτερο μέρος σε τρία ακόμη τέρματα.

Στο 49ο λεπτό ο Αναστασάκος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 67’ ο Ηλιόπουλος σκόραρε με κεφαλιά. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 87’ ο Αρσενίεβιτς με πολύ δυνατό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Συνθέσεις

ΑΕ Σπάρτη :Μελίσσας, Σιώπης, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Κατσίκης (60′ Αναστασόπουλος), Μπανούσης, Αρσενίεβιτς Ν., Οικονομόπουλος, Αναστασάκος (63′ Ηλιόπουλος), Μπουντόπουλος (70′ Αρσενίεβιτς).

ΑΟ Χανιά : Αθανασίου, Ζέρης, Θεολόγου, Ηρακλής, Νικολόπουλος, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Μάνιας (63′ Aποστολόπουλος), Σιάνης (51′ Λύρας), Τσουκάνης (59′ Δαμιανάκης), Σταματής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected