Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πανσερραϊκός – Κισσαμικός 0-2

panserraikos-23711Σπουδαία εμφάνιση, διπλό (0-2) στις Σέρρες που του δίνει πλεονέκτημα πρόκρισης στο Κύπελλο και αισιόδοξα μηνύματα ενόψει πρωταθλήματος. Όλα αυτά είναι τα κέρδη του Κισσαμικού από την πρώτη του φετινή (εξαιρετική) εμφάνιση τη φετινή χρονιά.

Ο στόχος επετεύχθη εις διπλούν για τον Κισσαμικό! Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, η Χανιώτικη ομάδα βγαίνει διπλά κερδισμένη από τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς. Αφενός νίκησε καθαρά και δίκαια τον Πανσερραϊκό μέσα στις Σέρρες με 2-0 και πήρε πλεονέκτημα στη κούρσα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και αφετέρου πήρε ψυχολογία ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League δείχνοντας τα δόντια της λίγες μέρες πριν τη μάχη με τον ΟΦΗ στο Μάλεμε.

Ο Κισσαμικός με εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού παίρνοντας το τρίποντο που τον φέρνει στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου, εκμεταλλευόμενος την χθεσινή ισοπαλία των… Σουπερλιγκάτων φαβορί Πανιωνίου και Λεβαδειακού (0-0).

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Κισσαμικός ξεκίνησε φουριόζος και αποφασισμένος να καθαρίσει από νωρίς. Αρχικά προειδοποίησε με δυο δοκάρια του Τιάγκο και του Κίκε στο 10’ και το 26’ αντίστοιχα. Η τρίτη ευκαιρία ήταν και η φαρμακερή με τον Κίκε στο 30’ (0-1). Ο Κισσαμικός συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, έχασε πολλές ευκαιρίες, στο 44′ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Λουίς Μαφουτά, με δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς παρεμπόδισε εκτέλεση φάουλ και τιμωρήθηκε από τον διαιτητή, Λάμπρο Παπαργυρίου.

Ο Κισσαμικός τελικά δικαιώθηκε για την επιμονή του στο 75’ με τον Θέο να γράφει το 0-2 και να κλειδώνει το διπλό. Ο ίδιος έχασε ακόμα δυο ευκαιρίες και για τρίτο γκολ αλλά επί της ουσίας δεν χρειαζόταν. Ο Κισσαμικός είχε κάνει και με το παραπάνω τη δουλειά του…

Οι φάσεις του αγώνα

10’ Τεχνικό σουτ από τον Τιάγκο η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

26’ Πάσα του Τιάγκο στον Κίκε το σουτ του οποίου προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι!

30’ ΓΚΟΛ: Από κόρνερ που είχε κερδίσει ο Πανσερραϊκός ο Παγώνης έκανε την μπαλιά για τον Κίκε, που απέφυγε στο σπριντ τον Τσουβαλτσίδη “πάτησε” περιοχή και πλασάροντας ψύχραιμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα (0-1).

33’ Φάουλ του Σταθάκη σουτ στην κίνηση του Σελινιωτάκη η μπάλα άουτ.

48’ Φάουλ του Χατζηδημητρίου κεφαλιά του Καψάλη άουτ.

55’ Μπαλιά του Κίκε για τον Βλάχο που πλασάρει τον εξερχόμενο Μέλκα, που αποκρούει.

63’ Πάσα του Μάντζη στον Κίκε, το σουτ του οποίου μπλοκάρει ο Μέλκα.

64’ Εξαιρετική μπαλιά του Γκούμα στον Κίκε, που μπαίνει στην περιοχή και κάνει το γύρισμα αλλά απομακρύνει ο Βοσκόπουλος, σουτ του Γκούμα μπλοκάρει ο Μέλκα.

67’ Σουτ του Τσούτση από πλάγια θέση αποκρούει ο Λαζαρίδης

75’ ΓΚΟΛ: Μπαλιά του Σταθάκη στον Κίκε, που κάνει εξαιρετική προσπάθεια και δίνει πάσα-μισό γκολ στον Θέο, που πλασάρει για το 0-2.

83’ Νέα ευκαιρία με τον Θέο να μπαίνει περιοχή και να πλασάρει από πλάγια θέση και τον Μέλκα να αποκρούει.

89’ Σουτ του Θέου μπλοκάρει ο Μέλκα.

90+2’ Σουτ του Κουρέλλα, η μπάλα λίγο έξω από την εστία.

 

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκα, Τσουβαλτσίδης (66’ Στέβιτς), Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Ρούτσης (38’ λ.τρ. Τσιμίκας), Χατζηδημητρίου, Κάκκο (46’ Κανούλας), Τσούτσης, Μαφουτά.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης, Παντελάκης, Σταθάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο (78’ Μαρτίνεθ), Βλάχος (69’ Θέος), Κίκε (77’ Τσερκέζος), Μάντζης.

φωτ. από serresport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected