Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Σπουδαίο deal της ΑΕ Χαρίεσσας λίγο πριν το φινάλε!

alexandriamou_athlitika19.03.16121

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνει τις μεταγραφές της η ΑΕ Χαρίεσσας!

Η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” έχοντας τη συγκατάθεση του Κεραυνού Επισκοπής στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής, απέκτησαν σήμερα τον Αντώνη Καρυπίδη, που αναμένεται να δώσει ακόμη περισσότερη ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο 19χρονος (01/07/1997) ταλαντούχος ποδοσφαιριστής υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στη Θεσσαλονίκη αυτή την εποχή ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα για την παρουσία του στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες του πρωταθλήματος, καθώς έχει ήδη βρεθεί η φόρμουλα ώστε να δίνει το παρόν.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία του Μακεδονικού Επισκοπής και στη συνέχεια πήρε το χρίσμα για να αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα, της οποίας είναι μέλος από το καλοκαίρι του 2012. Τη σεζόν 2014/2015 ανακηρύχθηκε δεύτερος σκόρερ του Κεραυνού στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής (10 γκολ), ενώ ταυτόχρονα πανηγύρισε την άνοδο στην Α1.

Πέρσι ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μείνει πίσω αγωνιστικά, ολοκληρώνοντας με τη σεζόν με ένα γκολ στο ενεργητικό του αλλά με παρουσία στο 3ο All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών ως MVP της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected