Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

Πήρε και Καράμπελα ο Εδεσσαϊκός!

14825566_1219361548148452_1927368619_nΜεταγραφών συνέχεια για τον Εδεσσαϊκό, ο οποίος λίγα 24ωρα πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου προχώρησε σε μια ακόμη μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Στάθη Καράμπελα.

Γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου του 2000 στα Γιαννιτσά ο Στάθης έχει ήδη προλάβει να ξεχωρίσει με το ταλέντο και τις ικανότητες του. Αγωνίζεται κυρίως στα χαφ ως αμυντικός αλλά και επιτελικός μέσος. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε πολύ μικρή ηλικία από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.

Το καλοκαίρι του 2014 τα βλέμματα των σκάουτερ του Ολυμπιακού,της ΑΕΚ και του Ατρόμητου Αθηνών είναι καρφωμένα πάνω στον Στάθη που όλοι θέλουν και επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό των τμημάτων υποδομής. Τελικά ο αριστεροπόδαρος μέσος επιλέγει τους Κιτρινόμαυρους όπου με τις εμφανίσεις του καταφέρνει να ξεχωρίσει από νωρίς κερδίζοντας την μία διάκριση μετά την άλλη.

Τον Μάρτιο του 2015 στο τουρνουά της ”Nike Premium Cup 2015”,το οποίο είναι και το μεγαλύτερο στην Ελλάδα και συμμετέχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, Παναθηναικός, ΑΕΚ ανακηρύσσεται MVP της διοργάνωσης. Δύο μήνες αργότερα καλείται από τον ομοσπονδιακό προπονητή για να συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής U15, ενώ τον Ιούνιο του 2016 καλείται εκ νέου στην Εθνική U17.

Στο διάστημα των δυόμιση περίπου χρόνων που παρέμεινε στην ΑΕΚ πέτυχε συνολικά 25 goal έχοντας παράλληλα άλλες τόσες ασίστ. Οι προπονητές του στην ΑΕΚ όντας ευχαριστημένοι από τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις προγραμμάτιζαν την άνοδο του στην δεύτερη ομάδα αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε την επιστροφή του στον τόπο κατοικίας της οικογένειας του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected