Κατηγορίες
Football League

Στον Πανσερραϊκό ο Κατσαβάκης!

katsa-23722Επιστροφή σε… γνώριμα λημέρια για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού αλλά και αρκετών άλλων ομάδων, Νίκο Κατσαβάκη, καθώς όπως σας προανήγγειλε την Πέμπτη (27/10) το serresport οι επαφές που είχε με την Κ20 του Πανσερραϊκού, πήραν «σάρκα και οστά» αφού σήμερα το πρωί οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και έτσι ο 37χρονος, ο οποίος ξεκινάει από άλλο πόστο το ποδόσφαιρο, θα καθοδηγεί από τον πάγκο τη β’ ομάδα των «λιονταριών».

Ο Κατσαβάκης, ο οποίος είναι κάτοχος του UEFA A παρακολουθώντας με επιτυχία σεμινάρια στην Κύπρο, εμφανώς χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη και την επιστροφή του στην ομάδα της πατρίδας του, δήλωσε στο serressport.gr:

«Με μεγάλη μου τιμή και χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Πανσερραϊκού. Το οικονομικό για μένα πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινάω την προπονητική μου καριέρα από την πόλη μου και τον Πανσερραϊκό. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Πανσερραϊκός είναι ιστορική ομάδα και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται».

Αύριο (29/10), ο νέος τεχνικός της Κ20 του Πανσερραϊκού, θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και εν συνεχεία να πάρει και μια πρώτη «γεύση» από την προπόνηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μελενικιτσίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected