Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Ιωνικός – Προοδευτική 1-1

0a7dbb988be31db1baae2f18d5a2746f_42643Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, ανάμεσα στον Ιωνικό και την Προοδευτική, το οποίο έληξε με σκορ 1-1, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Παιχνίδι από τα παλιά και από εποχές, που οι δύο ομάδες έπαιζαν στα μεγάλα σαλόνια θύμισε το πειραϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Ιωνικό και την Προοδευτική. Όπως αναφέρει το SDNA, η ομάδα του Πάρη Ανδράλα ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι από αυτή του Ηλία Καλοπήτα, και μόλις στο 5΄ έχασε σημαντική ευκαιρία για να κάνει το 0-1,το σουτ όμως του Κανελλόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Λέτσο.

Η απάντηση από πλευράς «κυανόλευκων» ήρθε στο 35΄ με το σουτ του Ζέλο να έχει την ίδια ακριβώς κατάληξη. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 34΄ η Προοδευτική έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κουσουρή με απευθείας κόκκινη κάρτα. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν στο τέρμα που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 39΄ ο Σαπαλίδης όμως δεν κατάφερε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Μπαντίκο,ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Ότι δεν κατάφερε ο Ιωνικός στην φάση αυτή, το πέτυχε η Προοδευτική η οποία παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, κατάφερε στο 44΄ να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε ένα απίστευτο σουτ του Μπελέρη από μακρινή απόσταση το 0-1, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα, μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο παιχνίδι και στο 47΄ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τέρμα του Πέεφ.

Έπειτα από το γρήγορο αυτό τέρμα ο Ιωνικός ενέτεινε την πίεση του, προκειμένου να φτάσει στο 2-1, ωστόσο παρά τις όποιες προσπάθειες του δεν κατάφερε να γίνει εκ νέου απειλητικός για την εστία του Μπαντίκου. Στο 78΄ ο Κυριακίδης με 2η κίτρινη κάρτα με τις δύο ομάδες να μένουν πλέον με 10 παίκτες. Ωστόσο ακολούθησαν ακόμα δύο αποβολές με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς με εννιά παίκτες, καθώς στο 90΄ και στο 92΄ αποβλήθηκαν οι Μεϊμάρογλου και Καλαϊτζίδης, με το σκορ να μένει ως έχει μέχρι τον φινάλε του αγώνα.

Συνθέσεις

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κατσίκιας, Ζέλο (70΄Καμαρά), Παντελίδης, Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Καραλής (85΄Ντούλιας), Σιμιτσής (63΄Κυριακίδης), Αργυρίου, Σαπαλίδης, Πέεφ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Άνδράλας – Βασίλης Σπέρτος): Μπαντίκος, Κουσουρής, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Θεοδωράκης, Πατσατζόγλου, Πέττας (54΄Ξυγκάκης0, Μπέλερης, Μπεσού (71΄Δηλαβέρης), Κανελλόπουλος, Πέππας (61΄Ζελέκου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected