Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οι…παραστάσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Λίβερπουλ στο πιάτο σας! (vids)

cv9gm5cwgau69ueΚαράσκο και Γκαμεϊρό έβαλαν από δύο γκολ και οδήγησαν τους Ροχιμπλάνκος στο 4-2 επί της Μάλαγα.

Η πρώτη στη σεζόν, αυτή στη Σεβίλλη πόνεσε και την έριξε από την κορυφή. Κατά συνέπεια η Ατλέτικο έπρεπε όχι μόνο να νικήσει την Μάλαγα εντός, αλλά και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκε με τρόπο που το τελικό 4-2 δεν φανερώνει. Οι Ανδαλουσιανοί θα μπορούσαν να είχαν κάνει τη ζημιά, αλλά τέλος καλό όλα καλά για τους Μαδριλένους που επανήλθαν στις επιτυχίες και περιμένουν τώρα την Ροστόβ για να κλειδώσουν την πρόκριση στο Champions League.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, Καράσκο και Γκαμεϊρό έβαλαν από δύο γκολ, με τον πρώτο να είναι εξαιρετικός. Άνοιξε το σκορ στο 6’ και ο Γκαμεϊρό ανέλαβε για το 2-0 (24’). Ο Σάντρο όμως έφερε τον πρώτο μπελά στο 31’, όταν σκόραρε από πλάγια με το πρώτο απ’ ευθείας φάουλ το ομορφότερο γκολ της καριέρας του, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τον Ομπλάκ.

Ο Γκαμεϊρό επανήλθε για την διαφορά ασφαλείας (43’), αλλά στην επανάληψη το ματς πήρε φωτιά. Φρόντισε γι’ αυτό η αποβολή του Σάβιτς, που άφησε από το 60’ τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο. Και το πλήρωσαν προσωρινά με τον Καμάτσο τέσσερα λεπτά αργότερα να μειώνει και πάλι τις αποστάσεις για το 3-2.

Εκεί όμως που πίεζε για την ισοφάριση η Μάλαγα, ανέλαβε ο Καράσκο να καθαρίσει. Αρχικά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και τελικά με πολύ ωραίο χαμηλό διαγώνιο πλασέ (86’) συνέχισε το ρεσιτάλ του σε αυτό το γήπεδο, όπου στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει πέντε γκολ και δύο ασίστ. Με τη νίκη η Ατλέτικο παρέμεινε στο -3 από την κορυφή, ενώ οι ηττημένοι στο +4 από τον υποβιβασμό.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Γκάμπι, Σαούλ, Καράσκο, Γκαϊτάν (31’ Κορέα), Γκαμεϊρό (65’ Τιάγκο), Γκριεζμάν (61’ Λούκας)

Μάλαγα (Χουάντε Ράμος): Καμενί, Βιγιανουέβα, Κονέ (63’ Εν Νεσιρί), Ροσάλες, Ρίκα, Χουάν Κάρλος, Καμάτσο, Φορνάλς (72’ Ντούντα), Γιόνι (74’ Χουάνπι), Σάντρο.

Cv9ICehWYAAIAea

Σε τρελούς ρυθμούς η Λίβερπουλ πέρασε… αέρας από το Σέλχαρστ Παρκ επικρατώντας 4-2 της Πάλας. Ματσάρα που… τρέλανε το Νησί!

Οι νίκες της Αρσεναλ και της Σίτι δεν άγχωσαν τη Λίβερπουλ, η οποία πέρασε εύκολα από το Σέλχαρστ Παρκ επικρατώντας 4-2! Σούπερ επιθετικά οι Κόκκινοι, είχαν δυο δοκάρια, ενώ ζήτησαν  σωστά και πέναλτι. Στην κορυφή οι Κόκκινοι που μπορούν να… ονειρεύονται ξανά! Γκολ, γκολ, γκολ, η επίθεση των Κόκκινων βγάζει φωτιές, αφού για 8η φορά φέτος σκοράρει τέσσερα και περισσότερα τέρματα στην Premier League. Παράλληλα, πέντε τέρματα στο α’ μέρος αποτελούν ρεκόρ για τη σεζόν!

Σούπερ ρυθμός με το καλημέρα και τη Λίβερπουλ να είναι πιο επιθετική. Λάθος του ΜακΑρθουρ στο 16′, εξαιρετική πάσα του Μορένο και ο Τσαν με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Η αντίδραση των γηπεδούχων άμεση και γι αυτό… φρόντισε ο Λόβρεν. Απίθανη γκάφα και ο ΜακΑρθουρ πέτυχε το 1-1. Ο Κροάτης πήρε το αίμα του πίσω και στο 21′ από ασίστ του Κουτίνιο σημείωσε το 2-1. Η… παράσταση του Selhurst Park μόλις είχε αρχίσει…  Στο 28′ οι Κόκκινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς, αλλά η σουτάρα του Μορένο τράνταξε το δοκάρι. Στο 33′ οι Αετοί αντέδρασαν,  ο Ζαχά έκανε υπέροχη σέντρα, ο ΜακΑρθουρ νίκησε τον Λόβρεν στον αέρα και πέτυχε το 2-2.

Η Λίβερπουλ δεν… επηρεάστηκε, πίεσε και στο 37′ είχε δοκάρι με τον Κουτίνιο. Μάλιστα, στη φάση αυτή οι παίκτες του Κλοπ ζήτησαν σωστά πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι πάντως πήγαν με γκολ στα αποδυτήρια. Στο 44′ ο Μάτιπ με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του τέρμα στην Premier κάνοντας το 3-2. Η Πάλας ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 49′ είχε μια καλή φάση με τον Μπεντέκε, ωστόσο οι Κόκκινοι απάντησαν με… τρελό χαμένο τετ α τετ του Μανέ. Στο 70′ όλα τελείωσαν ο Χέντερσον έκανε μαγική ασίστ στον Φιρμίνο, ο οποίος διαμόρφωσε το 4-2.

Κρίσταλ Πάλας: Μανταντά, Γουόρντ, Τόμκινς, Νταν, Κέλι, ΜακΆρθουρ (86′ Κάμπελ), Λέντλεϊ (74′ Πάντσεον), Καμπάιγ, Λι (66′ Τάουνσεντ), Ζαχά, Μπεντέκε

Λίβερπουλ: Κάριους, Κλάιν, Μάτιπ, Λόβρεν, Μορένο, Χέντερσον, Τσαν, Λαλάνα (75′ Βαϊνάλντουμ), Μανέ (90+2′ Κλαβαν), Κουτίνιο (89′ Οριγκί), Φιρμίνο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected