Κατηγορίες
Football League

Περικλής Αμανατίδης : “Δεν υπάρχει ρόστερ σαν του Άρη”

DSC_4195Ο Περικλής Αμανατίδης, προπονητής του Αιγινιακού, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με το παιχνίδι για το κύπελλο και την ήττα από τον Άρη.

Αναφέρθηκε στους «κίτρινους» και στο ποιοτικό ρόστερ το οποίο διαθέτει ενώ σχολίασε και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League.

Όσα είπε ο Περικλής Αμανατίδης στον ArenaFM89.4:

Για τον κύπελλο και το παιχνίδι κόντρα στον Άρη: «Από την στιγμή που καλείσαι να δώσεις το πρώτο σου παιχνίδι, εννοείται ότι σε ενδιαφέρει να κάνεις μια καλή εμφάνιση. Τώρα το που μπορούν να φτάσουν οι ομάδες τις Β’ Εθνικές αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Εμείς θέλαμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε καλά διαστήματα αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι καθώς από τις εννιά τελικές δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Ο Άρης ήταν καλύτερος και πιο συγκεντρωμένος και με τις ίδιες τελικές έβαλε τρία γκολ. Ο Άρης δεν είναι αντίπαλος μας, έχουμε θέσει έναν άλλον στόχο και πιστεύω ότι θα τον καταφέρουμε».

Αναφορικά με το ρόστερ του Άρη: «Δεν υπάρχει ρόστερ σαν του Αρη. Έχει μια ποιοτική διαφορά, γεμάτο ρόστερ έχουν και άλλες ομάδες, όπως τα Τρίκαλα και ο Απόλλωνας. Τα ονόματα όμως που έχει ο Άρης σε 7-8 θέσεις είναι ξεκάθαρα για Super League. Αυτό όμως πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες θα πρέπει να δικαιώσουν το όνομα τους και τότε θα επιβεβαιωθεί η μεγάλη διαφορά που υπάρχει με τις υπόλοιπες ομάδες»

Για το πρώτο παιχνίδι με την Λαμία: «Είμαι αισιόδοξος , ο Αιγινιακός έχει γρήγορη ομάδα και παίκτες με κίνητρο για διάκριση»

Αγροτικός Αστέρας-Τρίκαλα: «Αυτό είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό για όλα τα αποτελέσματα. Πολύ καλές και οι δυο ομάδες. Ο Αγροτικός είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα, καλά δομημένη. Κανένα αποτέλεσμα δεν θα είναι έκπληξη»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected