Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

To pregame της 7ης αγωνιστικής στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας

pre-game-a2111111121111

Δύσκολες εκτός έδρας δοκιμασίες για τις δύο ομάδες που διατηρούν το απόλυτο στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής.

Ο πρωτοπόρος λόγω διαφοράς τερμάτων Άρης Παλαιοχωρίου, ο οποίος μετά την έρευνα του SportsUp κρατά τα σκήπτρα στην άμυνα σε πανελλαδική εμβέλεια (δείτε ΕΔΩ), θα μεταβεί στο Νησί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, που αναζητά την αγωνιστική ανάκαμψη. Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται επίσης να ξεπεράσουν την κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Κύπελλο Εημαθίας κόντρα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, ενώ δύσκολη είναι την ίδια ώρα και η έξοδος της Νίκης Αγκαθιάς, που θα αγωνιστεί στον Σχοινά κόντρα στην τοπική ομάδα.

Ο τρίτος της βαθμολογίας Φίλιππος Μελίκης, που γνώρισε την πρώτη του ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχεται τον ουραγό ΠΑΟΚ Κουλούρας και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ ο ΠΑΟ Παλατίτσια, που έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, θα μεταβεί στον Πλάτανο όπου θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να υπερκεράσει το εμπόδιο του πάντα υπολογίσιμου Μακεδονικού.

Σπουδαία επίσης παιχνίδια σε Σκυλίτσι και Σταυρό, όπου Άρης και Θύελλα υποδέχονται Εθνικό Κλειδιού και Φίλιππο Μέσης αντίστοιχα, δύο ζευγάρια όπου οι ομάδες επιζητούν τους βαθμούς για να ανέβουν περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, με ώρα έναρξης πλέον στις 15.00 :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Εθνικός Κλειδιού

Μακεδονικός Πλατάνου – ΠΑΟ Παλατίτσια

Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Θύελλα Σταυρού – Φίλιππος Μέσης

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Άρης Παλαιοχωρίου

ΑΕ Σχοινά – Νίκη Αγκαθιάς

δείτε την στατιστική εικόνα του ομίλου ΕΔΩ

pre-game-a2111111121111

Με στόχο να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας θα αγωνιστούν αύριο στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, ο Αριστοτέλης Νάουσας και ο ΑΟ Μαρίνας.

Η ομάδα του Χρήστου Χατζηδάκη, μετά την σπουδαία πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου, αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΠ Βέροιας, που έχει επίσης πολύ καλή εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα, οι “οράνιε” θα μεταβούν στο Λαζοχώρι όπου θα αντιμετωπίσουν τον ουραγό Μακεδόνα Βέροιας, με στόχο την 5η νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι θα κυνηγούν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν.

Την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες έχει την Κυριακή η Νέα Γενεά, που θα υποδεχτεί στη Νέα Νικομήδεια την Ακαδημία Βέροιας, η οποία την προηγούμενηα αγωνιστική κατέκτησε τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα. Η ήττα στο Μαρίνα πλήγωσε την ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη, με αποτέλεσμα να αναζητείται η άμεση ανάκαμψη με στόχο την διατήρηση στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Στους 10 βαθμούς μαζί με τις Νέα Γενεά και ΑΕΠ Βέροιας βρίσκεται επίσης η Δόξα Νάουσας, η οποία πραγματοποιεί ιδανικό ξεκίνημα φέτος και κόντρα στον Εθνικό Ράχης, θα επιδιώξει να κρατήσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων.

Μία ακόμη δύσκολη αποστολή για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, που θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά φέτος στην Πατρίδα, μετά την πρεμιέρα του Κυπέλλου όταν και η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη επικράτησε με 1-0 και πήρε την πρόκριση. Μάλιστα, η νίκη της Τετάρτης κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας, φέρνει τους “κιτρινόμαυρους” στους “8” του Κυπέλλου κι αυτό από μόνο του δίνει ξεχωριστή ψυχολογία ενόψει του αυραινού αγώνα.

Τέλος, στα Μονόσπιτα η τοπική Ελπίδα υποδέχεται την Ακαδημία Μακροχωρίου, δύο ομάδες που τις χωρίζουν τρεις βαθμοί. Το συγκρότημα του Θωμά Τρούπκου θα επιδιώξει την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα (έχει δύο ισοπαλίες) ενώ οι “βυσσινί” θα παλέψουν για το αποτέλεσμα σε μια δύσκολη ομογουμένως έδρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, με ώρα έναρξης πλέον στις 15.00 :

ΑΣ Πατρίδας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Ελπίδα Μονοσπίτων – Ακαδημία Μακροχωρίου

Εθνικός Ράχης – Δόξα Νάουσας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ακαδημία Βέροιας

Αριστοτέλης Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας

Μακεδόνας Βέροιας – ΑΟ Μαρίνας

Ρεπό : Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

δείτε την στατιστική εικόνα του ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected