Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στην Γκάνα συνεχίζει την καριέρα του ο Λεωνίδας Μπίλης!

d1c256e08f52012a7b0240ce1877f162_LΟ Λεωνίδας Μπίλης, ύστερα από την αιφνίδια αποχώρησή του πριν μερικές εβδομάδες από την Νίκη Βόλου, αναζητούσε την επόμενη ποδοσφαιρική του «στέγη», η οποία τελικά θα βρίσκεται πολύ μακριά από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος τεχνικός από τον Νομό Πιερίας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο νέος προπονητής της DunkwaUnited, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γκάνας, η οποία ιδρύθηκε το 2008. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magnesiasports, ο κ. Μπίλης βρίσκεται ήδη στην Αφρική, προκειμένου να διαπραγματευτεί τους τελευταίους όρους του συμβολαίου του και να πιάσει αμέσως δουλειά.

Η πρόταση στον Έλληνα τεχνικό ήρθε ξαφνικά και, αρχικά, ξάφνιασε τον πρώην προπονητή των κυανόλευκων του Βόλου. Στη συνέχεια, όμως, λόγω του projectπου του παρουσιάστηκε, των πολύ καλών χρηματικών αποδοχών που θα είχε και της πρόκλησης να εργαστεί ο προπονητής από την Αριδαία, για πρώτη φορά στην καριέρα του, στο εξωτερικό, τον έκαναν να ξανασκεφτεί σοβαρά την πρόταση της ομάδας από την Αφρική, ο οποίος τελικά είπε το «ναι», ταξιδεύοντας στην Γκάνα, προκειμένου να συμφωνήσει και οριστικά με τον καινούριο σύλλογό του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected