Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 0-1 (vid)

Χωρίς τίτλοΤέλος στο σερί των αήττητων έξι αγώνων του Απόλλωνα έβαλε ο Ορφέας Ξάνθης, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουμίνογλου στο 68΄ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο της Καλαμαριάς. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην Πτολεμαΐδα με τον Μακεδονικό Φούφα.

Πρώτη φορά για φέτος που μένουν άσφαιροι οι «κοκκινόμαυροι» και πλέον η Δόξα Δράμας με το τρίποντο που πήρε κόντρα στον ΑΟ Καρδίας μείωσε στον πόντο, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση της έντασης για την υπόθεση του Μένκα.

Αντίθετα οι Θρακιώτες πέτυχαν τη δεύτερη μόλις νίκη τους στο πρωτάθλημα.

H πρώτη ευκαιρία ανήκε στον Απόλλωνα. Ο Συμελίδης έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ. Και δυο λεπτά μετά ο Πόποβιτς επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ρούφου.

Ίδια κατάληξη είχαν και τα σουτ των Κυβελίδη (12΄) και Πόποβιτς (20΄). Η πρώτη επίσκεψη στα καρέ των «κοκκινόμαυρων» από τον Ορφέα ήρθε λίγο πριν την εκπνοή, όμως ο Μένκα με διπλή προσπάθεια αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 56΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από σέντρα, ο Καλογέρης ολομόναχος από κοντινή θέση δεν κατάφερε να βρει την μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Οι Θρακιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 68΄με εύστοχο πέναλτι του Μουμίνογλου, ο οποίος μάλιστα το κέρδισε μετά την ανατροπή από τον Μένκα.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς: Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καλογέρης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης Ν΄ Λουντούλου, Πόποβιτς

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζάμπαζ, Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Κατρανίτσας, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Τορομανίδης, Μουμίνογλου

δείτε βίντεο του αγώνα στο metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected