Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Δόξα Προσκυνητών – Αλμωπός Αριδαίας 0-1

Χωρίς τίτλοΤην πρώτη τους εντός έδρας ήττα γνώρισε στο πλαστικό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης η Δόξα Προσκυνητών από τον φορμαρισμένο Αλμωπό Αριδαίας με 0-1 και έπεσε στην τελευταία θέση μαζί με την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου.

Παρουσία περίπου 180 φιλάθλων των γηπεδούχων στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής η Δόξα άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα αυτή αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο μέρος με τον Κλή και πλέον πρέπει να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να μην μπλέξει πρώιμα σε περιπέτειες.

Σύμφωνα με το thrakisports, ήρωας της συνάντησης ήταν ο πορτιέρο της Αριδαίας Μένιος που έσωσε ουκ ολίγες φορές την ομάδα από την Πέλλα. οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν στο μέτριο πρώτο μέρος με τον Εμρέ στο 8’ και τον Γιαννακιτσίδη να μην μπορεί να νικήσει τον Μένιο στο 32′ μόνος απέναντί του.

Στο δεύτερο μέρος η προσκυνητές είχαν σημαντικές ευκαιρίες αρχικά στο 61’ όταν σε σέντρα του Γιαννακιτσίδη από τα αριστερά, ο νεοεισελθών Βάσκος ‘έπιασε δυνατή κεφαλιά αλλά πάλι ο Μένιος απέκρουσε εντυπωσιακά. Αντί να γίνει το 1-0, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 70’ χάρη στην εξαιρετική συνεργασία του Λ. Ελευθεριάδη με τον Τσιρλίδη, και τον τελευταίο με γυριστό σουτ να νικάει τον Περτσά.

Οι Προσκυνητές είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Κλή αρχικά στο 85’ σε πάσα του Βάσκου και στη συνέχεια στις καθυστερήσεις αφού πρώτα του κρατήθηκε η φανέλα και αφού δόθηκε πλεονέκτημα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μένιο.

Λίγο πριν την λήξη ο Αλμωπός έχασε εκπληκτική ευκαιρία πάλι με τον Τσιρλίδη.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Περτσάς, Κελεσίδης, Μόσχος (80’ Σερίφης), Λεφής, Κίτσος, Τρίχας, Ανυφαντάκης (60’ Δραγανίδης), Εμρέ, Κλης, Ιωαννίδης (60’ Βάσκος), Γιαννακιτσίδης.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μένιος, Κιουλτσόπουλος, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Ελευθεριάδης Γ., Παντελίδης (65’ Κοβατσής), Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Ελευθεριάδης Λ. (72’ Τσιμτσιρίδης), Τσιρλίδης (86′ Μουρατίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected