Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Διαγόρας Σεβαστής – Πύδνα Κίτρους 2-0 (photos)

DSC07141Ο Διαγόρας ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Πιερίας στον 2ο όμιλο της Γ΄εθνικής κατηγορίας, αφού κατάφερε να κερδίσει με 2-0 την Πύδνα και να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Σεβαστής είχε περισσότερη ουσία στο παιχνίδι της, τελείωσε σωστά δυο απο τις ευκαιρίες που είχε στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το τρίποντο, απέναντι σε μια Πύδνα που είχε την κατοχή της μπάλας για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να της δώσει κάτι απο το σημερινό ντέρμπι της Πιερίας.

Στο 30΄λεπτό ο Λαζαρίδης βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή του Διαγόρα με τον ποδοσφαιριστή της Πύδνας να σφαδάζει. Βγήκε εκτός παιχνιδιού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο χέρι.

Χωρίς πολλές και αξιόλογες φάσεις το πρώτο μέρος, κρατούσε το …καλύτερο του για το τέλος, όταν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαμανίδης έβγαλε σέντρα σουτ απο δεξιά με την μπάλα να περνάει επάνω από τον Παπατολίκα και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του.

Έτσι έληξε το ημίχρονο και στο 55΄η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου διπλασίασε τα τέρματα της.

Από ωραία σέντρα του Σαμανίδη απο δεξιά ο Δεμηρτζόγλου θα πετύχει με κεφαλιά το 2-0 και θα καθαρίσει ουσιαστικά το παιχνίδι αφού η Πύδνα δεν έδειχνε στη συνέχεια ότι μπορεί να αλλάξει την εις βάρος της κατάσταση στο παιχνίδι.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι σε μια εναέρια μονομαχία, τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Βασιλειάδης, όταν συγκρούστηκε με τον Κυπαρίσση. Η πληροφορίες μας μιλάνε για κάταγμα στο ζυγωματικό.

Στο 83΄είχε την μεγάλη ευκαιρία για γκολ η Πύδνα. Ο Στεφανίδης πέρασε την μπάλα επάνω απο τον Ίτσιο και πλάσαρε με λόμπα για να απομακρύνει επάνω στην γραμμή ο Τερζής.

Στο τέλος του αγώνα και νεκρό χρόνο δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή ο Ίτσιος γιατί είχε αντιπαράθεση με τον Στούμπο και σε χειρονομία που έκανε τον είδε ο ρέφερι της συνάντησης.

Συνθέσεις

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης (λ.τ. 75΄Ίτσιος), Σκλιοπίδης, Λαγδάρης, Δημητρίου, Τερζής, Τσαγκαράκης, Καρατζάογλου, Βασίλιεβιτς (85΄Μυλανάς), Δεμηρτζόγλου, Σαμανίδης (65΄ Κουντουριώτης), Μπενίσκος.

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Παπατολίκας, Λαζαρίδης (30΄λ.τ. Καραγκούνης), Κόλλα, Στούμπος, Κωτσιόπουλος, Μπαλής, Δήμας (62΄Στεφανίδης), Μακράκης, Μενεγκούσο, Ιορδανίδης (46΄Παυλίδης), Κυπαρίσσης Νικ.

περισσότερες φωτογραφίες στο pieriasport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected