Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Νίκη Καλής – Απόλλων Κρύας Βρύσης 0-4 (photos, παραίτηση Καλαϊτζή)

14611138_1408005812560990_546499020164372516_nΈχοντας στον πάγκο του πλέον μόνο τον Φρέντυ Πήχα, μέχρι πρότινος συνεργάτης του Στέλιου Καλαιτζή (προηγήθηκε μεσοβδόμαδα η παραίτηση του), ο Απόλλωνας πέτυχε μία σημαντική και ψυχολογική νίκη μέσα στην Καλή επί της τοπικής Νίκης.

Το αξιοσημείωτο είναι πως και οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Γιαννούλτση, ενώ στον πάγκο της για το σημερινό παιχνίδι χρέη τεχνικού διετέλεσε ο Ανδρίτσος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την υπεροχή των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έφτασαν κοντά στο γκολ σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις. Με την επίτευξη του πρώτου τέρματος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, πίεσαν για την ισοφάριση και βρέθηκαν τουλάχιστον δύο φορές απειλητικά μπροστά στην εστία του Σκαπέρδα, ο οποίος όμως αντέδρασε ψύχραιμα

Την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Απόλλων έκανε και ο 20χρνος Παρράς που πέρυσι αγωνίστηκε με τους “βυσσινί” στην Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά το φιλμ του αγώνα

17 ΓΚΟΛ! Ανατροπή του Βασιλείου μέσα στην. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Βούλγαρης ο οποίος άνοιξε το σκορ (0-1).

29′ Σέντρα του Πετρίδη από δεξιά στο ύψος της μικρής περιοχής για τον ολομόναχο Βούλγαρη, ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ακριτίδη αλλά ο τελευταίος μπλόκαρε.

30′ Ωραίο σουτ του Μυλωνά από αριστερά, ο Σκαπέρδας απέκρουσε σωτήρια.

44′ Μόνος του Μυλωνάς από αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Σκαπέρδας βγήκε έγκαιρα κλείνοντας του το οπτικό πεδίο.

66 ΓΚΟΛ! Κάθετη πάσα του Μπουρδάνου μέσα στη μεγάλη περιοχή της Νίκης, ο Βούλγαρης με υποδειγματικό πλασέ σημείωσε το 0-2

69′ Σουτ του Μπουρδάνου από αριστερά μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

75′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση του Απόλλωνα, ο Βούλγαρης με κοντινό πλασέ στην κλειστή γωνία του Ακριτίδη, πέτυχε χατ-τρικ..

86′ ΓΚΟΛ! Ατομική προσπάθεια του Βασιλείου, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4

Συνθέσεις

Νίκη Καλής : Ακριτίδης, Μαυρόπουλος, Πληκαδίτης, Γιακαμόζης Σ. (80′ Κότσυφας Α.), Καραμαλάκης, Πίττας, Δημητριάδης, Ανδρίτσος, Καραγκιαούρης, Νικολαΐδης, Μυλωνάς Δ. (46′ Γιακαμόζης Α.)

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Βαμβακίδης, Κουτρούμπαλος, Τσιρακίδης, Ευθυμίου, Παπαδόπουλος Γ. (68′ Παρράς), Πετρίδης (81′ Γκόγκος), Βασιλείου, Τσίκος (60′ Μπουρδάνος), Βούλγαρης.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected